Γιάννης Πολλαετίδης: Χρειαζόμασταν την νίκη κυρίως για την ψυχολογία!

Featured Γιάννης Πολλαετίδης: Χρειαζόμασταν την νίκη κυρίως για την ψυχολογία! Photos: Σωτήρης Θωμαδάκης

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

- Στην συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη της Τρίγλιας επί του 2ου στην βαθμολογία Ιωνικού Νικαίας

Γιάννης Πολλαετιδης (Προπονητής Π. Ο. Τρίγλιας): " Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήταν μια μεγάλη νίκη, που την χρειαζόμασταν όσο τίποτα άλλο. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στην μία φάση, στο γκολ, όποια ομάδα το έβαζε θα είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα, είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθουμε πιο νωρίς και με το δοκάρι του Brito και με την ευκαιρία του Ευθυμιάδη. Παρόλα αυτά καταφέραμε να σκοράρουμε και κρατήσαμε μετά το υπέρ μας αποτέλεσμα. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά σήμερα υπερέβαλαν εαυτούς και δώσανε ό,τι είχαν για να πάρουμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν και για το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και κυρίως για το ψυχολογικό".

Γιάννης Καλαϊτζίδης (Ποδοσφαιριστής Π. Ο. Τρίγλιας): "Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σημερινής επιτυχίας, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορία και μεγάλο παρελθόν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, μπορεί να έχει ειπωθεί χίλιες φορές, αλλά δεν μας αξίζει η βαθμολογική μας θέση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στα επόμενα τρία παιχνίδια και ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν και κάποια ευνοϊκά αποτελέσματα για μας, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

000001857

000001856

Απόστολος Χαραλαμπίδης (Προπονητής Ιωνικού Νίκαιας): "Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε και να μας έδινε ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, παρουσιαστηκαμε πολύ κακοί, με κακή εικόνα, πιστεύω ότι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Ο πρώτος που φταίει είμαι σίγουρα εγώ, αλλά δείξαμε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι εκτός έδρας έχουμε πρόβλημα. Άρα οι συζητήσεις που κάναμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ότι πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και όσο φτάνουμε προς το τέλος ότι δεν πρέπει να γίνει λάθος, πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, πήγαν τζάμπα. Απομένουν ακόμη τρία παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε και να κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος".

Ανδρέας Βλαχομήτρος (Ποδοσφαιριστής Ιωνικού Νίκαιας): "Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος φανηκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, αλλά πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα - οικογένεια, έρχεται ένα δύσκολο ματς με την Καβάλα και πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δείξουμε ποιοί είμαστε, εάν θέλουμε να πάρουμε την δεύτερη θέση".0000000HV