ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1-0

Featured ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1-0 Photos: VOICE Web Channel

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Κάνοντας πραγματική κατάθεση ψυχής οι ποδοσφαιριστές του Π.Ο. Τρίγλιας έφτασαν σε μια περήφανη, αλλά και απόλυτα δίκαιη νίκη επί του δεύτερου στην βαθμολογία Ιωνικού Νικαίας, βάζοντας έτσι ''φωτιά'', τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, αφού ο εκπρόσωπος της Χαλκιδικής μας στην Football League παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. 
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την συνεχή βροχόπτωση να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, σ' έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παρ' όλα αυτά οι του Γιάννη Πολλαετίδη ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια αλλά και άκρως αποφασιστικοί, αφού γνώριζαν ότι δεν υπάρχει το περιθώριο για την παραμικρή βαθμολογική απώλεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Επιπλέον αυτή η μεγάλη νίκη μπορεί να τους δώσει την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται, ώστε να καταφέρει να πετύχει το απόλυτο νικών στους τρεις εναπομείναντες αγώνες, κάτι που σίγουρα δεν φαντάζει ουτοπικό, με εμφανίσεις σαν την χθεσινή.

000001854

Το πρώτο μισό του παιχνιδιού δεν είχε την μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με καλύτερες στιγμές την ατομική προσπάθεια του Γρηγόρη Ευθυμιάδη στο 20', όταν στο πλασέ του έσωσε με αυτοθυσία ο Πολίμος, ενώ στο 32' ο Στέφανος Παλαβράκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε φαλτσαριστό σουτ του Κουϊρουκίδη.
Στο δεύτερο μισό του το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό,αλλά και περισσότερες,λίγες πάλι βέβαια,καλές στιγμές,οι οποίες όμως ήταν για την ομάδα της Τρίγλιας. 
- Πρώτα στο 58', όταν η κεφαλιά του Στάθη Σαρβανίδη από πλεονεκτική θέση, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Eduardo Brito, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουρεπίνη.
- Στο 67' ο Π.Ο.Τ. έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ, με το πλασέ του Eduardo Brito να σταματάει στην ρίζα της αριστερής δοκού του Κουρεπίνη, ο οποίος στην συνέχεια μπλόκαρε.
- Στο 81' όμως, μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Στάθη Σαρβανίδη από αριστερά, ο Ιάσων Παπαδημητρίου με ιδανικό πλασέ χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη,την οποία βέβαια άξιζε και με το παραπάνω!
Καλύτερη στιγμή για τους Νικαιώτες ήταν η γυριστή κεφαλιά του Παπατζίκου, που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παλαβράκη, στο 90'.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές των νικητών περνάνε στην λίστα των διακριθέντων, αφού πραγματικά έδωσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους.

Διαιτητής ο Γιουματζίδης από την Πέλλα,με βοηθούς τους Γιάντση από την Ημαθία και Δέλλιο από την Πέλλα. Αποβολές Σαρβανίδης και Στέλιος Κρητικός στο 83' και Παπαστεριανός μετά την λήξη.

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Παπαστεριανός, Καλαϊτζίδης (85' Παντεκίδης), Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σμυρλής (54' Παπαδημητρίου), Brito, Ναζλίδης (90' Μαντζίρης).
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς, Παπατζίκος, Ιωάννου, Γκοτσούλιας (74' Tientcheu), Νίκος Κρητικός, Κουϊρουκίδης (63' Σμυρλής), Μάναλης (55' Ματσούκας), Στέλιος Κρητικός, Βλαχομήτρος.0000000HV

Last modified onΤρίτη, 10 Μάρτιος 2020 18:28