Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

Featured Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Μια ξεχωριστή, από πλευράς διάρκειας και δυσκολίας ταυτόχρονα, χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Π.Ο.Τρίγλιας, αφού με την λευκή ισοπαλία κόντρα στην πρωταθλήτρια Βέροια εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη προνομιούχο οκτάδα του Βόρειου Ομίλου της Football League, που μεταφράζεται σε άνοδο στη νέα Super League 2!
Έτσι η ομάδα της Τρίγλιας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας!

TRVER2

TRVER3

Αναμφίβολα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, την οποία όμως η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη άξιζε με το παραπάνω, αφού αυτό αποδείχθηκε περίτρανα σε όλη τη διάρκεια της σύντομης περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε!

TRVER4 

TRVER6

Όσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στα μετόπισθεν με στόχο την διασφάλιση του μηδέν παθητικού και εν τέλει ο βαθμός που μοιράστηκαν στο τέλος αποδείχθηκε "χρυσός", αφού πέρα από την παραμονή της Τρίγλιας στην προνομιούχο οκτάδα και η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η Βέροια, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.
Έτσι το εκατέρωθεν πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε μετά τη λήξη απόλυτα δικαιολογημένο.

TRVER7

Διαιτητής ο Καλατζής από τη Θεσσαλία, με πρώτο βοηθό τον Καλύβα από την Φθιώτιδα και δεύτερο τον Κουκούμη από την Καβάλα, απ' όπου ήταν και ο τέταρτος διαιτητής Τσιάρας.

TRVER5

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Μπλατσιώτης, Πανάγου, Στοΐνοβιτς, Βοσκόπουλος(38' λ.τρ Τσακμάκης), Σγουρής, Παπαστεριανός, Ζγκούρι(68' Osmanagic), Κεχαγιάς (79' Δόρης),Τότσκα (46' Ευθυμιάδης), Ντούνγκα (68' Ξιφιλίνος), Σαρβανίδης.
Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Στάμου, Μπλέτσας (76' Τασιόπουλος), Οικονόμου, Καραγιάννης, Πασάς (68' Μούργος), Πόζογλου, Βεργώνης (59' Σιμόνι).


 


0000000HV

Last modified onΤρίτη, 29 Ιουνίου 2021 23:40