Κάλεσμα του Π.Ο. Τρίγλιας!

 Γράφει ο Σωτήρης Θωμαδάκης

Σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων βρίσκεται πλέον ο Ποδοσφαιρικός Οργανισμός του Π.Ο. Τρίγλιας, μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Νέα Super League 2!

Σαφώς και οι απαιτήσεις, εν όψει της μεγάλης αυτής πρόκλησης, είναι πολύ περισσότερες και αυτό τονίζεται στην Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Π.Ο. Τρίγλιας, προς τα μέλη, τους φίλους της ομάδας, αλλά και σε φορείς της περιοχής και του νομού ολόκληρου.

Αναλυτικά το προσκλητήριο για τη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τρίγλιας!

"Ανοιχτή Πρόσκληση"

Η ομάδα μας, μετά από μια πολύ δύσκολη απ' όλες τις απόψεις χρονιά, κατάφερε να πετύχει την άνοδό της στην Δεύτερη τη τάξει Επαγγελματική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Πλέον είμαστε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση, πρώτα για την Τρίγλια φυσικά, αλλά κατ' επέκταση και για όλη τη Χαλκιδική, αφού μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια θα βρεθεί ομάδα του Νομού μας στην Super League 2 (Β' Εθνική) η οποία θα είναι ταυτόχρονα και η μοναδική εκπρόσωπος του σε πανελλαδικό επίπεδο, ποδοσφαιρικά πάντα!

Η συγκεκριμένη προοπτική όμως απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και φορέων, που θα στηρίξουν και θα συνδράμουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Γι' αυτό τον σκοπό θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Τρίγλιας, συγκέντρωση με αποκλειστικό αντικείμενο την συμμετοχή της ομάδας μας στη Νέα Super League 2!

Βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων!

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη!