ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Featured ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel 

Με σχετική ανακοίνωση του Μεγαλομετόχου της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας Στράτου Ευγενίου, γνωστοποιήθηκε χθες η συνεργασία της ομάδας με τον Ηρακλή και έτσι ο "Γηραιός" επανέρχεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη Νέα Super League 2.
Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης συμφωνίας, αποτελεί η απόλυτη συνέπεια στην τήρηση των οικονομικών της όρων , από πλευράς των ανθρώπων του Ηρακλή, κάτι που αναφέρεται με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο στην ανακοίνωση του Στράτου Ευγενίου, η οποία έχει ως εξής :

"Η ομάδα της Τρίγλιας ολοκληρώνει σήμερα μια διαδρομή, που από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής κατάφερε να συμμετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν
για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να συμπορεύεται πλέον με τον Ηρακλή, που θα αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το κοινό μας χρώμα και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, αποτελούν κοινό παρονομαστή για να προχωρήσουμε μαζί στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ηρακλής που αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, να πάρει την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον οργανωτικό τομέα.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ"0000000HV

Last modified onΣάββατο, 10 Ιουλίου 2021 22:45