ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΑΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Featured ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΑΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) Photos: ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Η μαζική παρουσία του πιο νεανικού κοινού είναι ένα ζητούμενο στα εντός έδρας παιχνίδια του Π.Ο.Τρίγλιας. Έτσι λοιπόν χθες αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε το Ενιαίο Λύκειο Νέας Τρίγλιας, για να ''προσκαλέσει'' μαθητές,αλλά και καθηγητές,να βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου, στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας,αλλά και στην συνέχεια των εντός έδρας αναμετρήσεων!

000001615

Εκ μέρους της Διοίκησης της ομάδας, πρώτος πήρε τον λόγο ο Κώστας Σγουρής, ενώ ακολούθησε ο προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, με τους χαιρετισμούς - καλέσματα αμφότερων να γίνονται δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του σχολείου! Εννοείται ότι κάτι ανάλογο συνέβη όταν ανέβηκε στο ''βήμα'' ο αρχηγός Γιάννης Μιλκούδης, εκπροσωπώντας βέβαια το σύνολο των συμπαικτών του! Το παρών έδωσε βέβαια και ο ''συνδετικός κρίκος'' Διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος Γενικός Αρχηγός Νίκος Στεφανίδης, ενώ από τους ποδοσφαιριστές ''παρουσιάστηκαν'' στο ενθουσιώδες νεανικό κοινό επίσης, οι Στάθης Σαρβανίδης, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Καλούδης Λεμονής, Γιάννης Ντούνγκα, Παναγιώτης Ζορμπάς, Αβραάμ Κουλπαλίδης και Φώτης Σγουρής!

000001616

Ευχή όλων είναι το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα επιστροφής στις νίκες και ταυτόχρονα την αφορμή για την έντονη και διαρκή παρουσία της νεολαίας της Τρίγλιας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του μοναδικού εκπροσώπου της Χαλκιδικής στην FOOTBALL LEAGUE!
Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 15:00!

000001617

000001618



0000000HV