ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 2-5 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ & PHOTOS)

Featured ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 2-5 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ & PHOTOS) Photos: VOICE Web Channel

Όμορφο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον ΑΟΣ να έχει και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, ενώ στο ενεργητικό του Θερμαϊκού καταγράφονται και δύο πολύ όμορφα δοκάρια από εκτελέσεις φάουλ. Συμπερασματικά, ο ΑΟΣ ήταν καλύτερος στη διάρκεια του αγώνα και δίκαια τελικά κατέκτησε την νίκη.

000001610

Ο τυπικά γηπεδούχος Θερμαϊκός Πορταριάς επανήλθε φέτος στα πρωταθλήματα της Χαλκιδικής μετά από 3χρονη απουσία και συμπληρώνοντας το κενό που άφησε στους αγωνιστικούς χώρους, παρουσίασε ένα αξιόμαχο νεανικό σύνολο από παιδιά της περιοχής, που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Το ίδιο -όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό- έχει πετύχει και ο ΑΟ Σημάντρων, στοχεύοντας με την καθοδήγηση του Γιώργου Σαϊτιώτη την επάνοδό του στην Α' Κατηγορία, γεγονός που όπως φαίνεται γίνεται πραγματικότητα, αφού ήδη είναι επί κεφαλής του Ομίλου του. Πάντως το Κυριακάτικο ντέρμπυ στα Σήμαντρα με την δεύτερη Ελπίδα Πολυγύρου, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των δύο ομάδων και την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

000001612

Η ομάδα των Σημάντρων προηγήθηκε με 0-2, μείωσε ο Θερμαϊκός σε 1-2, αύξησαν τα Σήμαντρα σε 1-3, ενώ και πάλι ο Θερμαϊκός μείωσε σε 2-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΣ πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με το 2-5 να είναι και το τελικό σκορ.Διαιτητής ο Κόκκινος με βοηθούς τους Παυλούδη και Μαυροπούλου.

000001613

Επόμενος αγώνας για τα Σήμαντρα, εντός με την δεύτερη στην βαθμολογία Ελπίδα Πολυγύρου, την Κυριακή 3 Νοε στις 11:00, ενώ ο Θερμαϊκός την ίδια μέρα παίζει εκτός με την φιλόδοξη για φέτος ομάδα του Αγίου Μάμα.

-Camera-Photos Editing: Halkidiki Voice

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ (Καραποστόλου): Γαρουφάλλου, Μπουζπούρης, Καρατζίδης, Καρράς, Σταμπουλής Θανάσης, Λιτσερίνος, Σταμπουλης Μανώλης, Γιαννόγλου, Μητράκος, Βαγγλής, Χατζηφώτης Τέλης, Σαρίγγελος, Κουτσουρές, Χατζηφωτης Βασίλης.
ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Σαίτιώτης): Χολογγούνης, Μιστιλίδης Ορέστης, Πατραλέξης, Μπερμπερίδης, Δημούδης Βασίλης, Σαϊτιώτης, Κασαπίδης, Ποντικέρης, Δημούδης Γιάννης, Μιστιλίδης Χρήστος, Τσιγγελίδης, Τράκας, Ζορμπίδης, Παταρίδης, Μαρίνος Αντώνης, Μιστιλίδης Βαγγέλης.



0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 22:22