ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-3 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ 0-3 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Τεράστιο βήμα για την πρόκριση του στον Τελικό Κυπέλλου Χαλκιδικής πραγματοποίησε ο Π.Ο. Τρίγλιας που επικράτησε με 0 - 3 του Νέου Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας. Οι δύο ομάδες απέδωσαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες, αλλά η διαφορά μίας κατηγορίας που τις χωρίζει έπαιξε κι' αυτή τον δικό της ρόλο.
Ο Κώστας Γεωργιάδης είχε μια ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες εκτός του αρχικού σχήματος που χρησιμοποιεί συνήθως και σίγουρα πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα, που υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ήταν αρκετά ανταγωνιστική και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν σχετικά νωρίς, ενώ είχαν κάποιες καλές στιγμές ακόμα στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο μέρος και ειδικά το πρώτο ημίωρο του ήταν πιο ισορροπημένο, χωρίς όμως την μεγάλη φάση.

000001103

- Στο 4' ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος των παικτών της Τρίγλιας στον χώρο του κέντρου, έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά στην επικίνδυνη σέντρα του προς τον Κομνηνάκη από δεξιά, πρόλαβε και μπλόκαρε ο Καραϊτης.
- Στο 16' ο Πάλλας με πλασέ στην κίνηση, ύστερα από γύρισμα του Κεχαγιά, άνοιξε το σκορ για την Τρίγλια.
- Στο 19' ο Τσολακίδης μπλόκαρε σε κεφαλιά του Μουτζίκου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βελισσάρη.
- Στο 25' ο τελευταίος εκτέλεσε το φάουλ, με τον γκολκήπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει και πάλι, πέφτοντας στο δεξί του δοκάρι.
- Στο 32' και μετά από πάσα του Λιόνη, ο Πάλλας απέφυγε αρχικά τον Τσολακίδη, ο οποίος όμως με αυτοθυσία έπεσε στα πόδια του επιθετικού της Τρίγλιας και παραχώρησε το κόρνερ.
- Στο 35' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Προκοπίου επί του Μπακαρόπουλου.

000001101

- Στο 84' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιόνη, ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης καταλόγισε πέναλτι,σε μαρκάρισμα του Σπάσιτς επί του Σαρβανίδη, με τον Ντούνγκα να ευστοχεί από τα ένδεκα βήματα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τρίγλια.
- Στο 90'+1' η μπάλα σε κοντινό δυνατό σουτ του Σουάνη ύστερα από συρτή σέντρα του Μουτζίκου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 90'+3 ο Νίκος Κατσόγου σε φάση διαρκείας στα καρέ του Τσολακίδη στην προσπάθειά του να απομακρύνει,,''κρέμασε'' τον νεαρό γκολκήπερ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

000001102

Καλύτεροι από τους νικητές οι Αθανασιάδης, Μουτζίκος, Πάλλας, Κεχαγιάς και Λιόνης,ενώ από τους γηπεδούχους οι Djaloshi, Αποστολίδης, Lieshaj, Σπάσιτς και Μπακαρόπουλος.
Διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Μαλανδρή.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice 

ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Τσολακίδης, Σαραγιώτης (75' Αλεξάκης), Djaloshi, Κατσόγλου, Τέλλος, Αποστόλου (15' λ.τρ Κατσαμακίδης ( 61' λ.τρ Στόϊκος), Μπακαρόπουλος (70' Χότζα), Αποστολίδης, Κομνηνάκης, Lieshaj, Σπάσιτς.
Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Καραϊτης, Αθανασιάδης, Προκοπίου (56' Μενεγκάλι), Μπινίκος, Μπέσσας, Μουτζίκος, Ανδρεάκος (69' λ.τρ Σαρβανίδης), Βελισσάρης (75' Ντούνγκα), Πάλλας (81' Σουάνης), Κεχαγιάς, Λιόνης.



0000000HV

0000000eGUIDE1