ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 7-0 (VIDEO HIGHLIGHTS)

Featured ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 7-0 (VIDEO HIGHLIGHTS) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Η τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης Τετάρτης, δεν έφερε την ανακατάταξη στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου, αφού η τρίτη και τέταρτη θέση είχαν ήδη "κλείσει" με τους ΠΟ Μουδανιών και Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας αντίστοιχα να τις έχουν κατακτήσει και η πρώτη και δεύτερη παραμένουν ως είχαν, μετά τους νικηφόρους αγώνες και των δύο ανταγωνιστών. Έτσι ο ΑΟ Χανιώτης κατακτά την πρώτη θέση και ο Τορωναίος Αφύτου την δεύτερη, με μία διαφορά τερμάτων +3 υπέρ του πρώτου. Αυτό σημαίνει ότι στην δεύτερη φάση του φετινού πρωταθλήματος, ο ΑΟΧ ξεκινάει με πριμ +6 βαθμών, ο Τορωναίος με +3 και ο ΠΟΜ με +1, ενώ ο Ν ΠΟ ΝΚ αρχίζει χωρίς βαθμό.

Ανάλογα και στον Βόρειο Όμιλο, με την Νίκη Πολυγύρου να πηγαίνει στα play off με τους +6 βαθμούς και τον Αετό Βαρβάρας με τους +3, ενώ οι υπόλοιπες δύο θέσεις θα κριθούν από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, με τους ΑΟ Σάρτης, Δόξα Ορμύλιας και Φοίνικα Νικήτης να είναι οι διεκδικητές.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από τον αγώνα του Τορωναίου Αφύτου με τον Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας, που έληξε με την νίκη του πρώτου με το ευρύ σκορ του 7-0, ενώ με το αντίστοιχα ευρύ σκορ του 8-0 έληξε και ο δεύτερος κρίσιμος αγώνας του Ομίλου μεταξύ ΑΟ Χανιώτης και Ηρακλή Ν. Φώκαιας στην έδρα του πρώτου.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος0000000HV

Last modified onΣάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 22:21