Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΠΟ. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 2-1 (VIDEO)

Featured Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΝΕΟΣ ΠΟ. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 2-1 (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Στον περσινό τελικό Super Cup την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Γήπεδο ''Νάκης Αυγέρης'' της Ολύνθου, ο Κυπελλούχος 2016-17 Π.Ο.Τρίγλιας είχε προηγηθεί του Πρωταθλητή της αντίστοιχης περιόδου Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος ''χαμογέλασε'' στο τέλος. Φέτος η ιστορία επαναλήφθηκε -ή αν θέλετε- το σενάριο ξαναγράφτηκε, με τον πρωταθλητή πλέον 2017-18 Π.Ο. Τρίγλιας να βρίσκεται πίσω στο σκορ από τον Κυπελλούχο Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, στο τέλος όμως να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου.
Μπορεί για τους δύο αντιπάλους ο σημερινός τελικός να αποτελούσε ουσιαστικά ένα δυνατό φιλικό ''τεστ'' εν όψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται, όμως αμφότεροι έδωσαν την πρέπουσα σημασία στον συγκεκριμένο θεσμό.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

- Μόλις στο 5' ο Γιώργος Κομνηνάκης εκμεταλλεύτηκε την προσωρινή απόκρουση του Στέφανου Παλαβράκη, σε προσπάθεια του Blendi Lieshaj και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Καλλικράτειας, που ξεκίνησε πιο ''ζωηρά'' στο παιχνίδι.
- Στην συνέχεια οι τυπικά, αλλά και ουσιαστικά γηπεδούχοι, είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως αυτό να μετουσιωθεί σε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του πολύπειρου Παναγιώτη Μπέλλου.

000000813

- Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 52' το σουτ του Ντούνγκα από πλεονεκτική θέση και εντός περιοχής του Μπέλλου, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Την ίδια τύχη είχε δύο λεπτά αργότερα το ξαφνικό σουτ του Φαρμάκη, σχεδόν από το ύψος της περιοχής του Παλαβράκη.
- Στο 66' όμως και μετά από σέντρα του Ηλία Σταυρόπουλου από αριστερά, ο Στάθης Σαρβανίδης με καρφωτή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, παρά την προσπάθεια του Μπέλλου.
- Στο 71' μετά από λάθος της άμυνας της Τρίγλιας, ο Lieshaj έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή όπου δέχθηκε το μαρκάρισμα του Μιλκούδη, με τον Απόστολο Σημαιάκη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους ανθρώπους της Καλλικράτειας. Μάλιστα, με αφορμή αυτήν την φάση, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή.
- Τελικά στο 79' ο Ντούνγκα έγινε κάτοχος της μπάλας, μετά από σέντρα του Σουάνη και αφού απέφυγε τον Τσίνγκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλλου με δυνατό αριστερό σουτ, χαρίζοντας έτσι τον πρώτο φετινό τίτλο στον περσινό πρωταθλητή.

000000815

Συμπερασματικά και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι διαθέτουν το κατάλληλο υλικό για να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους, ενώ ο χρόνος μέχρι την έναρξη των πιο σημαντικών τους υποχρεώσεων, δείχνει να δουλεύει υπέρ τους.
Διαιτητής ο Απόστολος Σημαιάκης με βοηθούς τους Γιώργο Χριστάκογλου και Νίκο Σκούτα. Τέταρτος ο Γιάννης Κούρας.
Πριν την έναρξη του τελικού ο Απόστολος Σημαιάκης παρέλαβε τιμητικές πλακέτες από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΧ Σταύρο Σαρηγιαννίδη και τον Πρόεδρο του Π.Ο.Τρίγλιας, για την πολυετή επιτυχημένη παρουσία του στην διαιτησία του Νομού μας, αλλά και για την εκπροσώπησή της σε Football League, Γ' και Δ' Εθνική.

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου, Σγουρής (78' Μπέσσας), Μιλκούδης, Μουτζίκος, Σουάνης (90' Χότζα), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (85' Κεχαγιάς), Ντούνγκα (90+3 Καρατζάογλου), Λιόνης.
ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας): Μπέλλος, Τσίνγκας, Valmarski, Κατσόγλου, Σαραγιώτης (88' Γράδος), Αποστόλου, Κατσαμακίδης, Φιλιππίδης, Κομνηνάκης, Lieshaj, Φαρμάκης (78' Δόμπρογλου).

- Camera-Editing: Halkidiki Voice



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 21:22