Π.Ο. Τρίγλιας - Πιερικός 1-1 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Featured Π.Ο. Τρίγλιας - Πιερικός 1-1 (ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΕΙΚΟΝΕΣ) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Στο 1-1 έμεινε ο Π.Ο.Τρίγλιας στο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό, χάνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να πάρει μια σχετική απόσταση ''ασφαλείας'' από τις πιο επικίνδυνες θέσεις.
Ταυτόχρονα οι νίκες του Θεσπρωτού επί της Βέροιας και του Απόλλωνα Πόντου επί του Αλμωπού Αριδαίας περιέπλεξαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TRIPI01

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 8', με τον Πανάγου να μπαίνει αποφασιστικά στην περιοχή του Καραγκιολίδη, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν ανάλογο και η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 10' ο Στέφανος Παλαβράκης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση με τα πόδια, σε τετ- α- τετ του Bouoli.
- Στο 21' ο Ζγκούρη , παρότι απέφυγε προσωρινα΄τον Καραγκιολίδη, έφυγε λίγο πλάγια δεξιά και το τελείωμά του πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 31' ο Τοπαλίδης ήταν αυτός που αστόχησε από πλεονεκτική θέση, εντός της περιοχής του Παλαβράκη.
- Στο 40' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα , όταν δικαιολογημένα ο Γιαλαμίδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, σε πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Μανώλη Παπαστεριανού.
- Στο 43' ο Καραγκιολίδης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, μετά από σέντρα του Ζγκούρη και στην εξέλιξη της φάσης το πλασέ του Eduardo Brito βρήκε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

TRIPI02

Στο 47' ο Πιερικός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το πλασέ του ευρισκόμενου σε θέση τετ-α-τετ Bouoli μετά από κόντρα, να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 50' ο Γκατσολάρι βρέθηκε απέναντι από τον Παλαβράκη και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ.
- Στο 55' μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Ο.Τ, με το εντός περιοχής ανάποδο ψαλίδι του Μανώλη Παπαστεριανού να περνάει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καραγκιολίδη, ενώ στο 67' και μετά από σέντρα του Γαλούπη η κεφαλιά του Brito πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 70' ο Γκέρι Τότσκα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αλέξανδρος Δόρης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με ''ασύλληπτη'' κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Στη συνέχεια οι παίκτες της Τρίγλιας είχαν την απόλυτη υπεροχή, χωρίς όμως να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Έτσι η αγωνία παρατείνεται και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

TRIPI03

Διαιτητής ο Θεοχάρης από την Θεσσαλία, με πρώτο βοηθό τον Ψύλλο από τη Λέσβο και δεύτερο τον Μανασή από τα Τρίκαλα.

TRIPI04

Π.Ο.ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης (52' λόγω τραυματισμού Γαλούπης), Βοσκόπουλος, Τσακμάκης, Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρη, Δόρης, Τότσκα (90' Κεχαγιάς), Μπρίτο (75' Ευθυμιάδης), Ποζατζίδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μάριος Παναγιώτου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Κανταρτζής, Χαρτσιάς (88' Κρυεμάδι), Μπουζούκης (88' Ιντζόγλου), Ίτσιος (68' Μακρής), Γκατσολάρι (68' Δεμηρτζόγλου), Κουκοδήμος, Bouoli.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Ο.Τρίγλιας και οι συμπαίκτες του, τίμησαν τον Εντουάρντο Μπρίτο για την προσφορά του στην ομάδα , αλλά και για την πολυετή πορεία του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο .
Θυμίζουμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί από την Π.Α.Ε Ατρόμητος ότι ο Μπρίτο θα είναι ο νέος Team Manager της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021-22.

* Περισσότερες φωτογραφίες στο slideshow που θα δημοσιεύσουμε αργότερα.



0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 19:03