Κώστας Γεωργιάδης : "Μεγάλη η σημερινή νίκη"

Featured Κώστας Γεωργιάδης : "Μεγάλη η σημερινή νίκη" Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Την σημασία του χθεσινού παιχνιδιού και την ακόμα μεγαλύτερη βέβαια της νίκης σ' αυτό, τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά τη λήξη, ο Προπονητής του Π.Ο.Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πολύ σημαντικός αγώνας για μας σήμερα, μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θέλαμε μια νίκη που θα επαναφέρει όμορφα συναισθήματα στα αποδυτήρια μας, αλλά και μια πιο θετική αύρα στην ομάδα μας, χωρίς όμως ποτέ να χάνεται η πίστη και η εμπιστοσύνη που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη και καθαρή προσπάθεια που γίνεται.
Νομίζω ότι δεν φτάσαμε στα δικά μας επιθυμητά στάνταρ, αυτό όμως έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός, ένας αντίπαλος ο οποίος έπαιξε πολύ καθαρά και σίγουρα το γκολ που δεχθήκαμε, της ισοφάρισης, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μας δημιούργησε περισσότερη πίεση.

GEO2

Διεκδικήσαμε το παιχνίδι, κάποιες φορές εκτός αγωνιστικού πλάνου, με άναρχο τρόπο, κάτι το οποίο δεν πρεσβεύουμε, όμως ακόμα και αυτές τις στιγμές τα παιδιά έδειξαν πάθος, ενέργεια και διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό το πολυπόθητο γκολ, το οποίο μας έδωσε τη μεγάλη σημερινή νίκη.
Τελειώνοντας, αν μου επιτρέπετε, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτού, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο καθαρό και διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, με πολύ καλή συμπεριφορά, εντός και εκτός έδρας και να της ευχηθώ καλή συνέχεια."

Χουάν Ραμόν Ρότσα :  Φεύγουμε απογοητευμένοι

TRITHES10

Αναλυτικά και οι δηλώσεις του Προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα :

" Φεύγουμε απογοητευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είχαμε την υπεροχή, τις κλασσικές ευκαιρίες και σε μια φάση στο 90'+ , μ' ένα αυτογκόλ από κακή συνεννόηση, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και έτσι φεύγουμε πικραμένοι.
Έχω την εντύπωση όμως, ότι εμείς στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, γιατί είμαστε μια καλή ομάδα, μια νεανική ομάδα, παίζουμε ένα ποδόσφαιρο επιθετικό, χωρίς σκοπιμότητα και γι'αυτό το λόγο πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, δηλαδή περισσότερους βαθμούς".0000000HV

Last modified onΤρίτη, 25 Μαϊος 2021 22:08