Κώστας Γεωργιάδης: Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε!

Featured Κώστας Γεωργιάδης: Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε! Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Ο Προπονητής του Π.Ο.Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, τονίζοντας ότι η επίτευξη ενός τέρματος, ειδικά στο πρώτο μέρος, θα άλλαζε την ροή του αγώνα. Ήταν και δικαιολογημένα πολύ αιχμηρός με την διαιτησία, ενώ τελείωσε δίνοντας το σύνθημα ανασύνταξης για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης στην Κοζάνη.

TRIGEO3 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Ένας σημαντικός αγώνας για μας μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην Κατερίνη, θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά γνωρίζουμε ότι παλεύει και διεκδικεί με τον δικό της τρόπο τον κάθε αγώνα. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές φάσεις κλασικές, στις οποίες δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα για να αλλάξουμε τουλάχιστον την ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι έγιναν λιγοστές φάσεις, δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, όμως κάναμε λιγοστές φάσεις, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που ήθελε να πάρει την ισοπαλία με κάθε τρόπο ακόμη και πέρα από κάθε τρόπο αγωνιστικό. Μέχρι το τελευταίο λεπτό διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για την διαιτησία, δεν το έχω ξανακάνει τα τρία χρόνια τουλάχιστον της συνεργασίας μας εδώ.

 TRIGEO4

Είναι ίσως η χειρότερη παρουσία διαιτητή που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στα χρόνια τουλάχιστον που είμαι ως προπονητής αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Δεν θα πω ότι "ευελπιστώ να μην ήθελε να βοηθήσει την αντίπαλη ομάδα", γιατί έτσι ίσως προσβάλλω την ιστορία του Απόλλωνα, κάτι που δεν το θέλω γιατί την τιμώ. Όμως τέτοιες διαιτησίες δυστυχώς, πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και καλά θα είναι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου να λάβουν κάποια μέτρα, γιατί δυστυχώς θα βλέπουμε εικόνες κακών διαιτητών όπως του συγκεκριμένου, ο οποίος κατόρθωσε με την παρουσία του, με το να κάνει λάθη μόνο υπέρ της αντίπαλης ομάδας, να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Ξαναλέω ότι οι ευκαιρίες ήταν σημαντικές για μας, έπρεπε να προηγηθούμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και ήρθε και η βοήθεια "απ' έξω", ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, συνεχίζουμε, έχουμε την Τετάρτη έναν σημαντικό αγώνα στην Κοζάνη, όπου οφείλουμε να διεκδικήσουμε να πάρουμε τη νίκη, για να μπορέσουμε να φύγουμε από τις "ελαφρώς" επικίνδυνες θέσεις, αν και η αξία της ομάδας μας είναι τέτοια που δεν θα μπούμε στην διαδικασία να συγκριθούμε μ' αυτές τις ομάδες τις οποίες αγωνιστήκαμε σήμερα. Η συνέχεια είναι μπροστά μας και αυτό θα κάνουμε. Ψηλά το κεφάλι!"

TRIGEO20000000HV

Last modified onΚυριακή, 25 Απριλίου 2021 21:23