ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΓΛΙΑ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΤΡΙΓΛΙΑ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Photos: VOICE Web Channel / Σωτήρης Θωμαδάκης

- Μετά τον χθεσινό αγώνα στο Αιγάλεω

000 SOTHRHS 90 Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Μίλησαν ο Νίκος Καραμπετάκης και ο Θωμάς Γράφας προπονητές της Τρίγλιας και του Αιγάλεω αντίστοιχα.

Νίκος Καραμπετακης : "Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Αιγάλεω, στην Διοίκηση και τον κοουτς για την φιλοξενία. Παρ όλη την κρισιμότητά του, το παιχνίδι έγινε μέσα σε άψογες συνθήκες και πραγματικά εμφανίστηκαν δύο ομάδες που ήθελαν πολύ το αποτέλεσμα, τη νίκη.
Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, είχαμε την κατοχή της μπάλας, μέχρι το 40' δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δίχως όμως να είμαστε ιδιαίτερα απειλητικοί. Μέχρι εκείνο το σημείο, εάν κάποια ομάδα έπρεπε να σκοράρει, ήμασταν εμείς, είχαμε τις προϋποθέσεις.
Δυστυχώς στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου και σ' ένα άσχημο χρονικά σημείο, δεχθήκαμε το γκολ. Σίγουρα αυτό είναι ένα θέμα το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε, τις στατικές φάσεις. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά στην πρώτη στατική φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, μπήκαμε αποφασισμένοι να ισοφαρίσουμε, να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Νομίζω όμως ότι η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και στην αντεπίθεση το Αιγάλεω ήταν επικίνδυνο και δημιούργησε μία - δύο ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.
Ευτυχήσαμε σε μια στατική φάση να κερδίσουμε το πέναλτι, ισοφαρίσαμε και πραγματικά μετά έγινε ένα παιχνίδι ροντέο και οι δύο ομάδες διεκδικήσαμε το αποτέλεσμα.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έρχεται ένας δεύτερος γύρος, ο οποίος δείχνει ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, κρίσιμα και νομίζω ότι θα γίνει μεγάλη μάχη, μέχρι το τέλος, για την παραμονή.
Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και την ομάδα του Αιγάλεω καλή επιτυχία στην συνέχεια και να ευχηθούμε σ' όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία και ο καθένας να βρει με το νέο έτος, αυτό που θέλει!"

Θωμάς Γράφας: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εάν το δούμε σφαιρικά, δεν κινδυνεύσαμε επί της ουσίας ποτέ στα 90 λεπτά, ή, αν θυμάμαι καλά, υπάρχει μια φάση που πιάνει ο Σικαλιάς. Έχουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν έχουμε απειληθεί, στην κόντρα επίθεση μάλιστα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, αφού πηγαίναμε με σωστές προϋποθέσεις.
Αν θέλεις να πάρεις όμως αποτέλεσμα, σ' ένα ματς πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, στο οποίο ο στόχος και μόνο "βαραίνει" τα πόδια των ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% σε όλο το παιχνίδι.
Εμείς, αν ψάξουμε κάποια στιγμή ολιγωρίας, είναι η στατική φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο αντίπαλος. Σε κάποια άλλη φάση δε νομίζω ότι ολιγώρησε η ομάδα μου. Ξαναλέω όμως ότι η συγκέντρωση πρέπει να υπάρχει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Εμείς πρέπει να "σκύψουμε τα κεφάλια", να δουλέψουμε επάνω στις αδυναμίες μας, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και στο τέλος το Αιγάλεω να μείνει εκεί που ανήκει, γιατί ομολογουμένως είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, η οποία έχει ξεκινήσει ανάποδα, όμως θα πρέπει να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε αυτό τον στόχο.
Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς καλή συνέχεια, στην ομάδα της Τρίγλιας ό,τι καλύτερο και σε σας καλές γιορτές, με υγεία σ' όλο τον κόσμο".0000000HV

Last modified onΤρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 01:24