ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 2-2 (VIDEO)

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας προχθές Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Ν. Τρίγλιας, μεταξύ του τοπικού ΠΟΤ και του Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας που έληξε τελικά ισόπαλος 2-2.
Ήταν ένας ωραίος αγώνας δύο 40λέπτων με πολλά γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο, που παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν ολοκλήρωσαν ακόμη την προετοιμασία τους, παρουσίασαν καλό πρόσωπο και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αναμφισβήτητα ευχαρίστησαν τους αρκετούς φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.

hvgifMEGALO

Χαρακτηριστικό της συνάντησης, εκτός βέβαια από τα τέσσερα γκολ, ήταν οι (αναμενόμενες) συχνές αλλαγές ποδοσφαιριστών, που επέτρεψαν στους δύο προπονητές, τον Γιώργο Κεφάλα της Τρίγλιας και τον Κώστα Κάκογλου της Καλλικράτειας, να κάνουν τις δοκιμές τους και να διαμορφώνουν την τακτική των ομάδων τους ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, για την εξαγωγή των απαραίτητων συμπερασμάτων.
Πάντως, και οι δύο ομάδες που κράτησαν τον βασικό περσινό κορμό ποδοσφαιριστών στη σύνθεσή τους, με τις προσθήκες έμψυχου υλικού που έκαναν, φαίνεται ότι βελτίωσαν τις δυνατότητές τους κι έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα (αν κι ακόμη δεν διαφαίνεται η άμεση έναρξή του, εξ αιτίας των γνωστών διοικητικών προβλημάτων στην διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Χαλκιδικής).

Προηγήθηκε η ομάδα του Κώστα Κάκογλου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Τσίγκα στο 55', στο οποίο υπέπεσε εμφανώς ο Κομνηνάκης.

Ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο μετά τρία λεπτά η ομάδα του Γιώργου Κεφάλα, με το πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Πανανός, να εκτελεί ο Λεονταρίδης.

Προηγήθηκε ξανά στο 75', λίγο πριν τη λήξη, η Καλλικράτεια με κεφαλιά του Χότζα.

Άμεσα σχεδόν ισοφάρισε η Τρίγλια, με δυνατό ευθύβολο σουτ του Κομνηνάκη, μετά από ωραία και επίμονη προσπάθεια του Τσίλη.

Διαιτητής της συνάντησης ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, με βοηθούς τους ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ - ΚΟΥΡΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γιώργος Κεφάλας): Καραβελίδης, Αθανασιάδης, Ίντριζι, Μπέσας, Φιλιππίδης, Λεονταρίδης, Νάσης, Δόμπρογλου, Ταρασίδης, Σαρβανίδης, Φιλιππίδης Μ, Κομνηνάκης, Πίνα, Τσίλης, Μιλκούδης, Μπάμπεφ, Γράδος Σ, Σαρηγιαννίδης, Ξανθόπουλος.
Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κώστας Κάκογλου): Μπέλος, Ζαμπούρης, Βαγιανής, Κατσόγλου Δ, Κλήμης, Πανανός, Κατσόγλου Ν, Χότζα, Σιμόνι, Καραπαύλος, Τσίγκας, Καράϊ, Μπερμπερίδης, Βαλμάρσκι.

* Περισσότερες φάσεις στο video που ακολουθεί:0000000HV

Media

Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΔευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 20:32