Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, ο Π.Ο.Τρίγλιας κατάφερε να επικρατήσει με 1 - 0 του αήττητου επί δέκα συνεχή παιχνίδια Εδεσσαϊκού. Η νίκη αυτή,σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Άρη Παλαιοχωρίου, έφερε την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη στο -5 από την κορυφή. Θυμίζουμε βέβαια,ότι η ''συγκάτοικος πλέον του Άρη, η Βέροια έχει έναν αγώνα λιγότερο.

000001118

Όσον αφορά στο χθεσινό ντέρμπι, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι αλλά στη συνέχεια το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, ενώ μετά το πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι ''πατούσαν'' καλύτερα και είχαν δύο-τρεις καλές φάσεις για να προηγηθούν.
Στο δεύτερο μισό όμως οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη πήραν τα ηνία του αγώνα, ενώ με το ξεκίνημά του έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Τελικά η υπεροχή αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ λίγο πριν το τέλος, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έδειξε ότι δίκαια ''έτρεξε'' ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων.

000001119

- Στο 4' η κεφαλιά του Δημήτρη Σγουρή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λιόνη, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
- Στο 40' μετά από πάσα του Μεταξά, ο Παπαδημητρίου βρέθηκε απέναντι από τον Παλαβράκη, αλλά πλάγια αριστερά, με το πλασέ του να καταλήγει έξω από το δεξί δοκάρι.
- Ένα λεπτό αργότερα ο Παπαδημητρίου ''νίκησε'' στο σπριντ τον Μενεγκάλι, έκανε το επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά προς τον Μεταξά, με τον Σγουρή όμως να προλαβαίνει και να παραχωρεί το κόρνερ.
- Στο 45' μετά από σέντρα του Γκαρακλίδη από δεξιά και κεφαλιά-πάσα του Ταουσιάνη προς τον Μεταξά, ο τελευταίος αν και αφύλαχτος στο ύψος της περιοχής, ήταν άστοχος στο τελείωμα του.

000001120

- Στο 46' σε σουτ του Δημήτρη Σουάνη ενώ η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο του Εδεσσαϊκού, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου.
- Στο 51' πάλι ο Σουάνης μετά από σέντρα του Λιόνη έπιασε την κεφαλιά, ''υποχρεώνοντας'' τον Σοϊλεμέζογλου να εκτιναχθεί στο οριζόντιο του δοκάρι και να παραχωρήσει το κόρνερ.
- Στο 80' σε δεξί σουτ του Γρηγόρη Ευθυμιάδη η μπάλα κυριολεκτικά ''τράνταξε'' το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης βρήκε πεντακάθαρα στο χέρι του Χαραβιτίδη, αλλά προς έκπληξη όλων ο διαιτητής Μαρόπουλος έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
- Στο 86' όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ευθυμιάδη, ο Στάθης Σαρβανίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Σοϊλεμέζογλου, χαρίζοντας έτσι μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη.
- Στο 90'+3' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, ο αρχηγός των ''τριαινοφόρων'' Παπαγεωργίου. Προηγήθηκε αποτυχημένη προσπάθεια του Ντόγου να ''εκμαιεύσει'' πέναλτι, η οποία τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.
Καλύτεροι από τους νικητές οι Σουάνης, Σαρβανίδης, Ντούνγκα, Ευθυμιάδης και Καρατζάογλου,ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Πασσιαλής, Ταουσιάνης, Παπαγεωργίου, Κιόρτσης και Μωϋσίδης.
Διαιτητής ο Μαρόπουλος με βοηθούς τον Σιανίδη και την Παπαδοπούλου, όλοι τους από την Ένωση Μακεδονίας.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος (46' Ευθυμιάδης), Προκοπίου, Σγουρής (46' Μπέσσας), Μενεγκάλι, Καρατζάογλου, Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (85' Πάλλας), Ντούνγκα (90' Μουτζίκος), Λιόνης.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ηλίας Σαπάνης): Σοίλεμέζογλου, Γκαρακλίδης (90' Αβραμίδης), Κιόρτσης, Μωϋσίδης, Χαραβιτίδης, Πασσιαλής, Ταουσιάνης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Μεταξάς (72' Λαφαζανίδης), Ντόγος.



0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 23:48