ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-1 (VIDEO )

Featured ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-1 (VIDEO ) Photos: HALKIDIKI VOICE

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Μετά από ένα πολύ όμορφο  παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, ο Άρης Παλαιοχωρίου πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Τρίγλια με 0 - 1 και διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από την δεύτερη θέση στο +4, αφού την ίδια ώρα Νίκη Αγκαθιάς και Αγροτικός Αστέρας έχαναν βαθμούς, από Μελιτέα Μελίτης και Α.Σ.Γιαννιτσά, αντίστοιχα. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο εξαιρετικών  εκπροσώπων του Νομού μας στην Γ' Εθνική υπερέβαλαν εαυτούς  για να φτάσουν στη νίκη, με αυτούς του Ανδρέα Παντζιαρά τελικά να πανηγυρίζουν. Από την άλλη, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έμεινε με την πικρία των αρκετών χαμένων ευκαιριών, αφού σ' αυτό το κομμάτι επικράτησε. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα όμως, επιβεβαιώθηκε χθες ότι οι δύο ομάδες μας δίκαια συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του ομίλου, με τον   πρωτοπόρο  Άρη Παλαιοχωρίου μάλιστα να δίνει συνέχεια στην περσινή εκπληκτική του πορεία, αλλά και στο φετινό μέχρι στιγμής απόλυτο των εκτός έδρας νικών.

000000955

- Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τον Άρη με την κεφαλιά του Τσιντογιάννη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κεφαλά, να περνάει έξω από το δεξί δοκάρι του Παλαβράκη.
- Στο 22' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε φάση με πρωταγωνιστές τους Μενεγκάλι και Γιώτα και τον διαιτητή Δημητριάδη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ του αριστερού οπισθοφύλακα της Τρίγλιας επάνω στον τερματοφύλακα του Άρη.
- Στο 35' ο Σουάνης βρέθηκε απέναντι από τον Γιώτα, αλλά το τελείωμα του έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
- Στο 37' ο Κωτάκης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Ιγνατίδης με ωραία γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Παλαβράκη, σημειώνοντας έτσι το γκολ που έκρινε το ντέρμπι.
- Στο 40' αποβλήθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής της Τρίγλιας, λόγω διαμαρτυρίας.
- Στο 42' ο Ντούνγκα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την ατομική του προσπάθεια, όμως ο Γιώτας απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά.

000000954

Στο 46' ο Σαρβανίδης βρέθηκε αμαρκάριστος λίγο εντός περιοχής, αλλά το βιαστικό σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.
- Στο 57' ο Σταυρόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια, έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Σουάνης έπιασε την κεφαλιά, με τον Γιώτα να μπλοκάρει.
- Δύο λεπτά αργότερα ο Σταυρόπουλος και πάλι βρήκε τον Σουάνη σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
- Στο 74' εξελίχθηκε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Γιώτα, με τον γκολκήπερ του Άρη να μπλοκάρει και πάλι, λίγο πριν την γραμμή της εστίας του, σε τακουνάκι του Πάλλα. Στο 77' ο Άρης έφτασε κοντά στο 0 - 2, με τον Παλαβράκη να μπλοκάρει τελικά με διπλή προσπάθεια σε σουτ εντός περιοχής του Καραμπά.
- Τέλος στο 90'+2 το σουτ του Αλωπούδη πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Παλαβράκη.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δημητριάδη, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε Μενεγκάλι και Αλωπούδη που πήγε να γενικευτεί, με τον ποδοσφαιριστή του Άρη να αντικρίζει την απ' ευθείας κόκκινη και τους ανθρώπους του πάγκου των νικητών να την θεωρούν άδικη, υποστηρίζοντας ότι ο Μενεγκάλι ήταν αυτός που ξεκίνησε το επεισόδιο. Ευτυχώς, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως.
Με τέτοια υπερπροσπάθεια όλων των παικτών των δύο ομάδων θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιους.
Διαιτητής ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Χρυσαίδη και Κώστογλου.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice



0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 20:04