"...Με πυροτεχνήματα η Κυβέρνηση επιχειρεί να μας πείσει ότι τα άσχημα έχουν περάσει..." (VIDEO)

Featured "...Με πυροτεχνήματα η Κυβέρνηση επιχειρεί να μας πείσει  ότι τα άσχημα έχουν περάσει..." (VIDEO) Photos: ΚΕΔΕ

Έληξαν χθες οι εργασίες του τριήμερου(3-5 Δεκεμβρίου 2018) Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής την πρώτη μέρα και το ξενοδοχείο Κάραβελ τις επόμενες δύο.

Τους Συνέδρους απασχόλησαν βασικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, ενώ ήταν εμφανές στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα το προεκλογικό κλίμα, αφού σε έξι μήνες θα διενεργηθούν οι Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πάντως στο επίκεντρο των εργασιών τέθηκαν από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων αλλά και του προέδρου της ΚΕΔΕ ο "Κλεισθένης" ως το νέο νομοθετικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και η Συνταγματική αναθεώρηση, οι διαδικασίες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, με την αντιπαράθεση Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης να μεταφέρεται και στην αίθουσα του Συνεδρίου.

synedrio kede1

Ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου, εκπρόσωπος της παράταξης "Συντονισμός Αιρετών" Τάσος Κανταράς, στην τοποθέτησή του επεσήμανε ότι "...Εδώ και αρκετό καιρό η κυβέρνηση αλλά και ο Υπουργός Εσωτερικών στην παρέμβασή του, προσπαθούν να μας πείσουν πως η χώρα έχει μπει σε μια κανονικότητα.... Ο μεταμνημονιακός προϋπολογισμός, -συνέχισε ο κ. Κανταράς- εμπεριέχει τους σκληρούς όρους της επιτροπείας, εμπεριέχει τα πρωτογενή πλεονάσματα, και γι' αυτό είναι ένα επαχθές καθεστώς που θέλουν να το κρατήσουν μέχρι το 2060. Αυτό μπορεί και πρέπει να ανατραπεί με μια μεγάλη κοινωνική δημοκρατική επανάσταση" τόνισε ο Τάσος Κανταράς, ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε ότι "...Εδώ και καιρό επιχειρείται ένα παλαιομοδίτικο σόου με πυροτεχνήματα για να αποπροσανατολίσουν και εμάς και τον λαό και την Αυτοδιοίκηση, ότι τα άσχημα έχουν περάσει και μπροστά μας είναι τα καλά", χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια την "βεντάλια των υποσχέσεων της Κυβέρνησης" αλλά και την Συνταγματική Αναθεώρηση "πυροτεχνήματα" και "απλά εκλογικά αφηγήματα".

- Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την τοποθέτηση του Τάσου Κανταρά στο Τακτικό Συνέδριο 2018 της ΚΕΔΕ.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 15:45