Κώστας Ήσυχος: Το πεπρωμένο της χώρας μας πρέπει να χτίζεται από το λαό της και ιδιαίτερα τη νέα γενιά...(VIDEO)

Κώστας Ήσυχος: Το πεπρωμένο της χώρας μας πρέπει να χτίζεται από το λαό της και ιδιαίτερα τη νέα γενιά...(VIDEO) ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ/ΑΓΙΟΝΕΡΙ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΙΟΥΝ 2016/HALKIDIKI VOICE

- Από το Αγιονέρι Πολυγύρου, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Πανελληνια Συνδιάσκεψη της Λαϊκής Ενότητας

Στη Χαλκιδική βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ και π. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 μέχρι και 26 Ιουνίου στο ΣΕΦ στην Αθήνα.

Ο κ. Ήσυχος πήρε μέρος στις εργασίες της ανοιχτής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της ΛΑΕ και μετά την εισήγησή του απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Αναλύοντας βασικά σημεία των θέσεων και προτάσεων που θα τεθούν υπ' όψη των συνέδρων στην Συνδιάσκεψη και αναφερόμενος στη διεθνή συγκυρία, τόνισε ότι:

- Ο διεθνής παράγοντας με την παρέμβασή του στη Συρία ενάντια στο καθεστώς, "δεν πήγε να "γιατρέψει" μια κατάσταση και να ενδυναμώσει μια δημοκρατική διαδικασία, αλλά αντίθετα επέλεξε την καταστροφή μιας χώρας και τη δημιουργία μεγάλων καραβανιών προσφύγων που κατάληξαν στην Ελλάδα και άλλες χώρες..."

- "Το ΝΑΤΟ προχωράει στην εγκατάσταση πυραυλικής ασπίδας στη Ρουμανία, ενώ η Ελλάδα επιλέχτηκε ως ένα από τα βασικά φρούριά του, με την αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, ώστε να αξιοποιηθεί για τυχοδιωκτικές ενέργειες έναντι τρίτων χωρών...."

- " Εμείς ως Λαϊκή Ενότητα, υποστηρίζουμε τις θέσεις μιας ανεξάρτητης χώρας, με εθνική και λαϊκή κυριαρχία, με το πεπρωμένο να χτίζεται από τον λαό της και ιδιαίτερα τη νέα γενιά και όχι να είμαστε φτωχοποιημένοι υπήκοοι ολιγαρχών και δανειστών και ΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών..."

Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικές δηλώσεις του κ. Ήσυχου στο Halkidiki Voice σχετικά με την Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ και βασικές θέσεις της εξωτερικής πολιτικής του κόμματος μέσα από μια μικρή ανάλυση της κατάστασης στην περιοχή.


0000000HV

0000000MDSa

Media

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 01:00