Το 3ο Polygyros Colour Day 2025 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
- Published in Χαλκιδική
Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:00, το προαύλιο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πολυγύρου θα γεμίσει με χρώματα, μουσική και νεανική ενέργεια, σε μια εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός.
Η Νεολαία Πολυγύρου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου και το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, με την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, συνδιοργανώνουν τη μεγάλη αυτή γιορτή.
Συμμετέχουν εφτά αθλητικοί σύλλογοι της πόλης (Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου, Α.Σ. Αριστοτέλης Ενόργανη-Τραμπολίνο, Α.Σ. TaeKwonDo Μαίανδρος, Α.Σ. TaeKwonDo Paralis Team Πολυγύρου, Ελπίς Πολυγύρου, Νίκη Πολυγύρου, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής), αποδεικνύοντας στην πράξη τη δύναμη της συνεργασίας και της συνύπαρξης.
Το φεστιβάλ υπόσχεται μια εκρηκτική εμπειρία χρωμάτων, χαράς και διασκέδασης που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους!

Related items
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας
-
«Ούτε άκριτη αποδοχή ούτε εκ των προτέρων απόρριψη» δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής για την επένδυση στη νήσο Διάπορο
-
Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Γυμνασίου Νέας Προποντίδας, για το σχολικό έτος 2026-2027
-
Χαλκιδική: Δυσκολεύονται στην εύρεση προσωπικού οι περισσότερες επιχειρήσεις
-
Να προωθηθεί αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στον γαστρονομκό οδηγό Μισελέν πρότεινε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης












