Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ 3-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured Ν ΠΟ Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ 3-0 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: HALKIDIKI VOICE

Χρειάστηκε ένα ημίχρονο ο Ν ΠΟ Ν Καλλικράτειας για να κάμψει την αντίσταση του πολύ βελτιωμένου και αποτελεσματικού -σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές- ΑΟ Χανιώτης και να σταματήσει έτσι το θετικό πέντε αγωνιστικών σερί του.

000000950

Η ομάδα του Γιώργου Καδόπουλου μαχητική και πολύ καλά "στημένη" στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να κρατήσει τους επιθετικούς του Ν ΠΟ Ν Κ μακριά από την εστία της, με επιτυχία επί όλο το πρώτο μέρος. Θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει τέρμα στο 45', όταν ο Νταής έστειλε την μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Τσολακίδη, σέ ένα κλασικό τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

000000951

Προηγουμένως όμως είχαμε μία άλλη κλασική ευκαιρία, του Ν ΠΟ Ν Κ αυτή τη φορά, με τον Μήτσικα στο 24' σε μία κατά μέτωπον διείσδυσή του στην περιοχή του Σαμαρά, να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του.
Η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα επανερχόμενη στις νίκες μετά το "Χ" της Γαλάτιστας, παρουσίασε την συνηθισμένη της για φέτος εξαιρετική είκόνα κι ενώ στο πρώτο μέρος δεν βρήκε διαδρόμους για την εστία του Σαμαρά, στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε ολοκληρωτικά, πετυχαίνοντας τρία όμορφα γκολ και κατακτώντας άλλους τρεις βαθμούς, που διατηρούν σταθερό το προβάδισμά της στους +6 (με την προϋπόθεση νίκης του Στρατωνίου στον αυριανό αγώνα με την Άφυτο) στον πίνακα της βαθμολογίας.

000000952

Τα γκολ της ομάδας της Καλλικράτειας πέτυχαν
- στο 55' ο Μήτσικας με κεφαλιά, μετά από μεταβίβαση του Κομνηνάκη και πάλι με το κεφάλι,
- ο Δόμπρογλου στο 72' μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Χανιώτης και πολύ όμορφο πλασάρισμα και
- στις καθυστερήσεις ο Αποστολίδης με εξ ίσου όμορφο τρόπο.
Δεν υστέρησε κανείς από τον Ν ΠΟ Ν Κ, ιδιαίτερη όμως μνεία για τον εξαιρετικό Μηνά Δόμπρογλου και την πολύ καλή χθεσινή εμφάνιση του ελπιδοφόρου νεαρού τερματοφύλακα Τσολακίδη. Από την Χανιώτη ξεχώρισαν οι Τσάμης, Σιδηρόπουλος, Φαϊτατζόγλου, Σαμαράς και Δροσαλάκης.
Διαιτητής της συνάντησης ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρή.

- Camera-Editing: Halkidiki Voice


Ν ΠΟ Ν Καλικράτειας (Δημήτρης Κάλφας): Τσολακίδης, Ντιαλόσι, Νταντάμης, Κατσόγλου, Σαραγιώτης, Κατσαμακίδης, Μήτσικας (65' Πλατάκης), Δόμπρογλου (78' Τόσκα), Κομνηνάκης, Λεσάϊ (88' Κουκουλέκης), Αποστολίδης.

ΑΟ Χανιώτης (Γιώργος Καδόπουλος): Σαμαράς, Δροσαλάκης, Χέτι, Τσάμης, Τζιόλας (65' Βελής), Κυπριανού (85' Πανίλας), Αλεξανίδης, Σιδηρόπουλος, Φαϊτατζόγλου (76' Ντέντια), Νταής (57' Εφραιμίδης), Σμυρλής.0000000HV

0000000eGUIDE1

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 19:34