Μανώλης Καρράς: Πεπραγμένα 2015 και σχεδιασμός της Δημοτικής αρχής Ν. Προποντίδας (VIDEO)

 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς στο halkidikivoice.gr και την εφημερίδα "Χαλκιδικέων Πολιτεία", αναφερόμενος σε όσα έκανε τον ένα και πλέον χρόνο που έχει στα χέρια της τις τύχες του Δήμου η Δημοτική αρχή και το σχεδιασμό της για τα χρόνια της θητείας της που ακολουθούν.

Μίλησε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα δοθούν στους δημότες το 2016 και γι' αυτά που προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον είτε μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2016, το οποίο δεν έχει αρχίσει ακόμη, είτε με ίδιους του Δήμου πόρους.

Έθιξε παράλληλα και μια σειρά κρίσιμων θεμάτων για την ανάπτυξη του Δήμου και συνεπώς τη βελτίωση της θέσης των δημοτών, όπως είναι η στρατηγική του για τον τουρισμό στο Δήμο, η επιδίωξη να συνδέσει μαζί του τον πολιτισμό, η εκμετάλλευση της μαρίνας των Ν. Μουδανιών, που απεγκλωβίστηκε πλέον από τα γρανάζια της κρατικής γραφειοκρατίας.

Δεν παρέλειψε τέλος να τονίσει τη βούληση της Δημοτικής αρχής να κινηθεί στην κατεύθυνση πραγματοποίησης πολλών έργων και αυτήν της εξυπηρέτησης της καθημερινότητας των δημοτών, σημειώνοντας ότι τα δύο αυτά αποτελούν απόλυτες προτεραιότητές της.

- Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Δημάρχου Ν. Προποντίδας.

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούνιος 2016 15:00