Χριστόφορος Μποζίνης: Στόχος τώρα το Παγκόσμιο της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες του νομού μας τα τελευταια χρόνια επιτεύχθηκε πριν λίγες μέρες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στο παλατάκι του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, από 11 μέχρι 17 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Power Test αναδείχτηκε ο αθλητής-προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Χαλκιδικής «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ», που εδρεύει στα Ν. Μουδανιά, Χριστοφορος Δ. Μποζινης.

Ο ίδιος «ζευγάρωσε» την επιτυχία του, κατακτώντας πλην του χρυσού και ένα χάλκινο πανευρωπαϊκό μετάλλιο για την τρίτη θέση που κατέλαβε στην κατηγορία τουλ (ειδικές τεχνικές).

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία (τουλ) κατέκτησε και ο επίσης Χαλκιδικιώτης Δάσκαλος, Σταύρος Τοκμακίδης.

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 31 χώρες και η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από Ρωσία και Ουκρανία, αφήνοντας πίσω της μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, όπως η Τσεχία, η Βουλγαρία κλπ.

Οι επιτυχίες των Χαλκιδικιωτών αθλητών, είναι εξαιρετική τιμή και προνόμιο για τον τόπο μας, όχι μόνο για τα μετάλλια που του χάρισαν αλλά πολύ περισσότερο επειδή μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο και κίνητρο για την αθλούμενη -και όχι μόνο αυτήν- νεολαία της Χαλκιδικής.

halkidikivoice.gr/MDS

Media

Last modified onΠαρασκευή, 13 Μάιος 2016 11:45