ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 0-5 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 0-5 (VIDEO ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 

000 PPASCHOS 80X90  Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Φαίνεται ότι οι Σύλλογοι της Χαλκιδικής προσανατολίζονται σοβαρά (πλέον) στην επάνδρωση των ομάδων τους με παίκτες κυρίως από τον Νομό -νεαρούς ως επί το πλείστον- δίνοντας διέξοδο στους μικρούς των Ακαδημιών τους απ' τη μία και εξασφαλίζοντας βάθος αγωνιστικού χρόνου και συνεπώς λόγο ύπαρξης για τους ίδιους τους Συλλόγους από την άλλη.
Αυτό απέδειξαν οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν χθες στο όμορφο γήπεδο του Θερμαϊκού στην Πορταριά, αφού οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που παρέταξαν ήταν κάτω των είκοσι ετών και μάλιστα προέρχονταν από τις τοπικές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες.

Ο αγώνας ήταν καλός και σε αθλητικά πλαίσια, με τον Διγενή να είναι πληρέστερος και πιό αποφασιστικός, από την έναρξη ακόμη.
Ο Θερμαϊκός αγωνίστηκε με σθένος απέναντι σε καλύτερη ομάδα και το 0-5 τον αδικεί, αφού είχε δύο δοκάρια καλή εμφάνιση και αγωνιστικότητα, που κάμφθηκε κάπως μετά την φάση του πέναλτυ που καταλογίστηκε στο 78'. Να σημειώσουμε επί πλέον ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 28' και μετά με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ για τον Διγενή πέτυχαν οι Ντόκου (38'), Σούλι (64'), Ρούβας (67'), Ν. Δοκλοδήμος (πέναλτυ 78') και Κοντός (84').
Ο Θερμαϊκός είχε το πρώτο δοκάρι στο 18' από κτύπημα φάουλ με τον Βαγγλή και το δεύτερο στο 80' από απόκρουση του τερματοφύλακα του Διγενή σε σουτ του Μητράκου.


Διαιτητής ο Κόκκινος με επόπτες τους Χρυσαΐδη και Τσόμτσο.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ (Τάσος Καραποστόλου): Σουνάς, Καρατζίδης, Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Καραποστόλου, Καρράς (Β. Μητράκος), Τσαρούχας (56' Χατζηφώτης), Τσόγιας (56' Κουτσουρές), Ηρακλός (83' Σιαφλάκης), Βαγγλής, Γιάννογλου (38' Καραγιάννης).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Χρήστος Νάϊντος): Χατζόπουλος, Ορτουλίδης, Φαγογένης, Κ. Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος (79' Χρ. Δοκλοδήμος), Κοντός, Τσαμασλίδης (77' Κωνσταντινίδης), Γαβρικούδης (79' Κουρατζίνος), Σούλι, Ντόκου (66' Ν. Δοκλοδήμος), Ρούβας (79' Τόρα).0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 20:16