ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-3 (VIDEO SLIDESHOW)

Featured ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-3 (VIDEO SLIDESHOW) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

 

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Έναρξη και της φετινής χρονιάς με αγώνες Κυπέλλου, όπως πάντα, και σε αυτό το αγωνιστικό πλαίσιο συναντήθηκαν για το Κύπελλο ο ΑΟ Σημάντρων με την Νίκη Πολυγύρου, στο όμορφο και πολύ καλά συντηρημένο γήπεδο της Πορταριάς.

SHPOL2 

Ήταν ένας αγώνας καλός και σε αθλητικά πλαίσια, με προπονητές και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να ξεπεράσουν την αγωνιστική απραξία μηνών και να ελαττώσουν την περίοδο προσαρμογής που απαιτούν οι περιστάσεις.

SHPOL3 

Η τοπική ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στη Α' Κατηγορία, με νέο προπονητή τον Παύλο Παπαδόπουλο και αρκετούς νέους παίκτες στην σύνθεσή της αλλά και με αρκετές απουσίες, ολοκληρώνει σχεδόν την προετοιμασία της και ο χθεσινός της στόχος ήταν μια καλή εμφάνιση που θα δημιουργούσε την ψυχολογία του πρωταγωνιστή στον Όμιλό της, γεγονός που πέτυχε. Ο ΑΟΣ του δευτέρου ημιχρόνου -παρά την άτολμη εμφάνιση του πρώτου- στάθηκε σαν ίσος απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο με υψηλούς φετινούς στόχους, πιέζοντας, χάνοντας δύο τουλάχιστον ευκαιρίες και πετυχαίνοντας ένα τέρμα με το πέναλτυ του Ανέστη Γαϊτανίδη στο 83ο λεπτό του αγώνα.

SHPOL5 

Η Νίκη κλασσική, με τον Γιώργο Βούλγαρη και πάλι στο τιμόνι, πλαισίωσε τον ισχυρό έμπειρο κορμό της με μεταγραφές και νέους ποδοσφαιριστές, διατηρώντας την ομοιογένεια και συνεπώς το αξιόμαχο της ομάδας. Ο χθεσινός αγώνας ήταν κατάλληλος για τα τελικά συμπεράσματα, αφού την επόμενη Κυριακή αρχίζει να "γράφει" η βαθμολογία της Α1.

Η δυναμική είσοδος της Νίκης στον χθεσινό αγώνα και η επιτυχία δύο τερμάτων το πρώτο τριαντάλεπτο (11'με τον νεοαποκτηθέντα Δεληγιάννη και 25' με τον Καραδήμο), δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και έφθασε φυσιολογικά στην νίκη και την πρόκριση. Το τρίτο τέρμα πέτυχε στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Στέλιος Καραδήμος, ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του γκολ.

SHPOL4

Διαιτητής ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Παπαδόπουλο.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

ΑΟ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ (Παύλος Παπαδόπουλος): Σαμαράς, Καρασούλης, Φροσύνης, Τολέρης, Χατζηδημητρίου, Ιορδανίδης, Γαϊτανίδης, Ποντικέρης (75' Κοκκινίδης), Σιούζος (70' Κασαπίδης), Ευφραιμίδης, Τσιγγελίδης (80' Νικολάου).
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης): Πολυγυρνός Καρράς, Αστεριάδης, Δεληγιάννης, Ζούνης (62' Δημητριάδης), Καραντάκης, Βούλγαρης, Συρόπουλος, Καραστέργιος, Αν. Στόϊκος (66 Τσεπάνι),Πρίφτης (58' Σιαρλής),Καραδήμος (66' Καρατζιόβαλης).0000000HV

Last modified onΔευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 14:20