ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Αρχή με την εφαρμογή νέου καινοτόμου προγράμματος, υπό την καθοδήγηση Επιστημονικού Συνεργάτη

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Αρχή με την εφαρμογή νέου καινοτόμου προγράμματος, υπό την καθοδήγηση Επιστημονικού Συνεργάτη Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90  Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

"Στόχος μας παραμένει να βελτιωνόμαστε συνεχώς εμείς ως προπονητές και να βελτιώνουμε τα παιδιά μας, προσφέροντας σε αυτά τις αρχές που επιτάσσει ο Αθλητισμός και η Επιστήμη".
Αυτό τόνισε στο κανάλι μας ο υπεύθυνος της Αθλητικής Ακαδημίας του ΠΟ Μουδανιών Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξή του "με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς και την εφαρμογή από φέτος νέου καινοτόμου προγράμματος άθλησης, το οποίο βασίζεται στο πλάνο και τις οδηγίες του κ. Πανταζή, υπ. διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, επιστημονικού συνεργάτη της Ακαδημίας".

akad1

Συνεχίζοντας, ανέφερε τους επί μέρους στόχους της Ακαδημίας για φέτος, "που αποτελούν τα στάδια αθλητικής εξέλιξης και κοινωνικής προσαρμογής των μικρών αθλητών-μαθητών της Ακαδημίας".

akad2

Στο τρίτο μέρος της συνέντευξής του, ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, διευκρίνισε ξανά την σχέση που διέπει τον Παναθλητικό Όμιλο Μουδανιών και τον συμπολίτη του Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής, αναφέροντας ότι "ο ΚΑΟΧ αποτελεί την συνέχεια της Αθλητικής Ακαδημίας του ΠΟΜ, ποσφέροντας μέσα από τις αυξημένες του υποχρεώσεις των υψηλών κατηγοριών, αυξημένα ερεθίσματα, μεγαλύτερο ανταγωνισμό και νέες ευκαιρίες ανέλιξης στους νέους της περιοχής".

- Ολόκληρη την συνέντευξη, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος0000000HV

Last modified onΤετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 19:56