ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-0 (VIDEO - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)

Featured ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-0 (VIDEO - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ) Photos: VOICE Web Channel

Γειτονικό ντέρμπυ είχαμε στην Άφυτο μεταξύ του Τορωναίου και του Ηρακλή της Ν. Φώκαιας για την 7η Αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΧ-ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α. Ε. - ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΙΘΩΝΙΑΣ, στο οποίο επικράτησε η τοπική ομάδα, βάζοντας έτσι υποψηφιότητα διεκδικητού, πολύ περισσότερο με την ένταξη στο δυναμικό της των Ορφανίδη - Παυλάτου και Μεμά που τα προηγούμενα χρόνια διακρίθηκαν ιδιαίτερα με τις ομάδες στις οποίες ανήκαν.

000001605

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπυ, με την δύναμη να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και τις σχετικά λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Η ομάδα του Γιάννη Τσαλδάρη μπήκε πιό συγκροτημένα στον αγωνιστικό χώρο, δεν δημιούργησε όμως την μεγάλη ευκαιρία, με τον Τορωναίο του Γιάννη Παπαβασιλείου σιγά-σιγά να ισορροπεί τον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο να είναι καλύτερος. Έτσι το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση ήρθε φυσιολογικά, ανεβάζοντας την ομάδα της Αφύτου στην 4η θέση της βαθμολογίας και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μεγαλύτερων επιδιώξεων.

000001604

- Στο 8' ο Ορφανίδης με έξοδο αποσόβησε τον κίνδυνο προ του Τσακίρογλου.
- Στο 14' ο Καραδήμος δεν προλαβαίνει την μπάλα που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τον Ηρακλή κόρνερ.
- Στο 24' σουτ του Γερασίμου περνάει πολύ έξω από τα δοκάρια του Μαυρίδη.
- Στο 28' νέα ευκαιρία παρουσιάζεται στον Καραδήμο που δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε, με την μπάλα να περνάει άουτ.
- Στο 33' ο Ορφανίδης πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση, πριν κερδίσει το επιθετικό φάουλ μετά από εκτέλεση κόρνερ.
- Το ίδιο κάνει και ο Μαυρίδης με έξοδό του στο 40', απομακρύνοντας την μπάλα με το κεφάλι προ του εφορμούντος Σμυρλή, από εξαιρετική μπαλιά του Μεμά.
- Στο 43' ο Μαυρίδης δύσκολα βγάζει φάουλ του Σμυρλή από αριστερά, στην δεξιά του γωνία. Με την σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Ηρακλή από το κόρνερ που ακολούθησε, ο Τορωναίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο πέραν της κεφαλιάς άουτ του Παυλάτου από πλεονεκτική θέση.

000001607

- Στο 55' από πλάγια θέση το δυνατό στην κίνηση σουτ του Τσακίρογλου περνάει ψηλά άουτ.
- Στο 60' ο διαιτητής Παυλίδης συνεχίζει το παιχνίδι σε κράτημα και ανατροπή του Παυλάτου εντός περιοχής.
- Στο 62' την ωραία ατομική προσπάθεια του Μουράτι ακολουθεί σουτ του ίδιου, με τον Ορφανίδη να μπλοκάρει εύκολα στην αριστερή του γωνία.
- Στ0 65' μετά από γύρισμα του Μεμά από δεξιά, το σουτ του Παυλάτου στην κίνηση φεύγει λίγο ψηλά άουτ.
- Διείσδυση από αριστερά και δυνατό σουτ του Τσακίρογλου στο 75', διώχνει σε ανεκμετάλλευτο κόρνερ ο Σιούζος, αφού ο Ορφανίδης μπλοκάρει εύκολα.
- Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραδήμος επιχειρεί με όμορφο τεχνικό σουτ από πολύ πλάγια δεξιά θέση να κρεμάσει τον Ορφανίδη, ο οποίος διώχνει στο οριζόντιό του δοκάρι.
- Στην εξέλιξη της φάσης στο 80', ο Μεμά στην πλάγια δεξιά γραμμή στο ύψος του κέντρου κερδίζει την μπάλα και τροφοδοτεί κάθετα τον Παυλάτο. Την ωραία ατομική προσπάθεια του τελευταίου ακολουθεί ασίστ στον Σμυρλή που εύκολα γράφει το γκολ και το τελικό αποτέλεσμα.
- Στο 87' ο διαιτητής Παυλίδης συνεχίζει το παιχνίδι σε πτώση του Σπαχή εντός περιοχής, που φαίνεται να ανατρέπεται.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ (Γιάννης Παπαβασιλείου): Ορφανίδης, Χατζίκος, Τοντόρ, Σιούζος, Σκέντος, Κουκουτρίγκας, Σκέμπι (90' Μανιταράς), Μεμά, Σμυρλής, Γερασίμου (40' λ.τρ. Σπαχής), Παυλάτος.
ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ (Γιάννης Τσαλδάρης): Μαυρίδης, Νιπόλι, Σαλία, Σαχίνης, Τσαλδάρης, Πάλλα, Μουράτι, Αλίου (82' Ζεγιάνι), Τσακίρογλου, Νάσης (85' Μάρκου), Καραδήμος.



0000000HV

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 23:18