Έχουν μέλλον τα παιδιά volley του Π.Ο.Μουδανιών! (VIDEO)

Παρά την ήττα με 3-2 (15-13 στο τάϊ μπρέϊκ) από τον Πήγασο Πολίχνης στον ημιτελικό της ΕΠΕΣΘ


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα παίδων βόλλευ του ΠΟΜ, στον πρώτο ημιτελικό με τον Πήγασο Πολίχνης προχθές βράδυ στο «Κατσάνειο» της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό, αφού μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε κυριολεκτικά στον «πόντο της λεπτομέρειας» ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης (15-13 στο τάϊ μπρέϊκ).

Για την ιστορία, το πρώτο σετ κέρδισε η ομάδα των Μουδανιών με 28-30, ενώ η ομάδα της Πολίχνης πήρε τα δύο επόμενα με 25-20 και 25-15. Στο τέταρτο καθοριστικό σετ, τα παιδιά του Μανώλη Ροδοβίτη έδωσαν πραγματική μάχη κερδίζοντάς το με 26-28. Στο πέμπτο σετ που έκρινε την αναμέτρηση, η ομάδα των Μουδανιών δεν κατάφερε να κάνει για ένα πόντο την ολική επαναφορά, χάνοντας έτσι και την πρόκριση από μία ομάδα όχι ανώτερή της.

1100832

Η συμμετοχή της παιδικής ομάδας βόλλευ του ΠΟ Μουδανιών σ' ένα final four της κατηγορίας της, από μόνη της συνιστά το δίχως άλλο, επιτυχία. Αυτό όμως που έχει τελικά σημασία είναι το γεγονός ότι η πολύ καλή προχθεσινή εμφάνιση δείχνει το βάθος που έχει ήδη αποκτήσει το βόλλευ του ΠΟΜ, που δεν θα αργήσει να πανηγυρίσει μεγαλύτερες από αυτήν επιτυχίες στο μέλλον.

1100831

Πήγασος Πολίχνης (Γεωργιάδης): Μιχαλίτσος, Μακρογιάννης, Κουτουνίδης, Καπετανίδης, Γ. Παραφέστας, Δημητρακούδης, Τζιάβρας (λ) – Ε. Παυλίδης, Μητσαράκης, Σακκάς, Π. Παυλίδης, Μ. Παραφέστας.

ΠΟ Μουδανιών (Ροδοβίτης): Οικονόμου, Κοτζάι, Μαυρόπουλος, Τσαχλάρης, Τσαλούκης, Τερτίρογλου, Αθανασιάδης (λ) – Πελέκας (λ), Θωμαδάκης, Ματθαίου, Κασκανιώτης.

♦ Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς η ομάδα των Μουδανιών ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 στο τέταρτο σετ ♦


0000000HV

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούνιος 2016 15:08