Α.Ο. Τρίγλιας – Π.Ο. Μουδανιών 47-69 (VIDEO)

Πέρασε την "καυτή" έδρα!


Ο ΠΟΜ παίζοντας κατά διαστήματα καλό και γρήγορο μπάσκετ, κέρδισε τον ΑΟ Τρίγλιας στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης με 47-69, βάζοντας υποθήκη για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με την ομάδα της Τρίγλιας που παρουσιάστηκε στον αγώνα με αρκετές ελλείψεις, η ομάδα των Μουδανιών είχε περισσότερες επιλογές, τις οποίες αξιοποίησε κι έφθασε σχετικά άνετα στη νίκη, παρά την καλή προσπάθεια του ΑΟΤ να προσεγγίσει το σκορ στο 3ο δεκάλεπτο.

«Η διακύμανση στην απόδοση της ομάδας είναι σημείο προβληματισμού μας, οφείλεται κυρίως στο νεαρό της ηλικίας των παικτών, πιστεύουμε όμως ότι όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα έχουμε και την ανάλογη βελτίωση» επισήμανε ο κόουτς του ΠΟΜ Αλέξης Παναγιωτόπουλος.

Τα δεκάλεπτα:

Α’: 13-25, Β’: 21-39, Γ’: 39-49, Δ’: 47-69.

Διαιτητές: Αργυρού - Ταταρίδης

Γραμματεία: Χατζηπέτρου - Σίμου

00000047

Α.Ο. Τρίγλιας ( Τσαουσίδης): ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ, ΜΕΡΣΙΝΑΣ, ΤΣΙΑΟΥΣΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΓΛΑΡΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ, ΣΥΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΕΛΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

Π.Ο. Μουδανιών (Παναγιωτόπουλος-Τσοπουρίδης): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΟΣ ΒΕΤΣΟΣ, ΚΙΚΑΣ, ΤΣΙΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΣΕΡΕΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ, ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ, ΚΑΣΡΑΤΖΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΕΡΗΣ.

♦ Μπορείτε να παρακολουθήσετε το 4ο δεκάλεπτο και τη λήξη του αγώνα, στο βίντεο που ακολουθεί ♦


0000000HV

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούνιος 2016 15:10