Π.Ο. Μουδανιών - Α.Ο. Πολυγύρου 3-0 (VIDEO)

Βόλλευ ανδρών Β' Εθνικής Κατηγορίας


Οι δύο ομάδες της Χαλκιδικής αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος, αυτή τη φορά για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Β' Εθνικής Κατηγορίας Βόλλευ Ανδρών 2015-2016, της ΕΠΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο αγώνας διεξήχθη χθες Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών κι έληξε με 3-0 σετ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα των Μουδανιών να εξακολουθεί να θέλει τη συμμετοχή της στα play off της κατηγορίας, ενώ ο νεοφώτιστος ΑΟΠ δεν παραιτείται του στόχου της παραμονής του σ' αυτήν.

00000041

00000042

Πάντως, η ομάδα του Πολυγύρου παρά τις απουσίες βασικών της παικτών, έπαιξε καλό βόλλευ κυνηγώντας με αξιώσεις το σκορ, κυρίως στα δύο πρώτα σετ και η αξιοποίηση της έδρας στη συνέχεια μπορεί να καταστεί ικανή να την κρατήσει στην κατηγορία. Κάτι που θα είναι καλό για το νομό μας και την περαιτέρω ανάπτυξη του βόλλευ σ' αυτόν, αλλά και για την ισχυροποίηση των ομάδων του έναντι αυτών της Θεσσαλονίκης, που θα είναι αναγκασμένες να παίζουν δύο φορές τη σεζόν εκτός έδρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το φύλλο αγώνα

Τα σετ: 25-22, 25-23, 25-8.
Διαιτητές: Σταυριανίδης Θεόφιλος - Άλκηστις Γιώγιου.
Γραμματεία: Σαλαβάτης Αστέριος.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Μανώλης Ροδοβίτης): Κωνσταντέλης, Κοτζάϊ (αποχώρησε μετά το πρώτο σετ λόγω ασθενείας), Διαμαντής, Μαργωμένος, Χατζηιορδάνου, Κεχαγιάς Κ, Μπαρμπής, Τσαλούκης, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Σκουριάς, Τερτίρογλου, Τσαχλάρης, Κεχαγιάς Δ.

ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Π. Φούσκας): Μπαχάνος, Χαλκιάς, Φραντζής, Αμπάρας, Θεολόγου, Κεσίδης, Μίχος, Μοδικός, Τσολερίδης, Νάτσιος, Γρηγορίου, Μαναζής.

♦ Μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το 3ο σετ και το τέλος του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί ♦


0000000HV

Media

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούνιος 2016 15:11