ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (VIDEO)

Featured ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Πρωταθλητής πέρυσι της Α' ΕΚΑΣ Χαλκιδικής ο Κένταυρος, το Αθλητικό Σωματείο μπάσκετ της Ν. Καλλικράτειας, μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, ένα πρωτάθλημα απαιτητικό, με ιδιαίτερες δυσκολίες. Έτσι την προηγούμενη Τετάρτη η νεοφώτιστη ομάδα της Χαλκιδικής στο μπάσκετ της Γ' Εθνικής, ξεκίνησε την προετοιμασία της στο κλειστό του Αγίου Παύλου, με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δήμος Δασκαλάκης και ο επί κεφαλής του προπονητικού τημ Κώστας Βλόστος είναι αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας τους στο νέο πρωτάθλημα, γεγονός που το βασίζουν στο νεαρό της ηλικίας των παικτών, στις υποδομές του μπάσκετ της Καλλικράτειας και στο ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται τουλάχιστον κατά το ήμισυ από παιδιά της πόλης της Χαλκιδικής, που πλαισιώνονται με τον καλύτερο τρόπο από παίκτες έμπειρους και καταξιωμένους από μεταγραφές.

000001321

Ο βοηθός του προπονητή Δημήτρης Χατζηαλέξης και ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Μακρονάσιος, συμπληρώνουν το προπονητικό τημ συμβάλλοντας απ' τη μεριά τους στην καλή προετοιμασία της ομάδας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις "όχι μόνο να σωθεί, αλλά να σταδιοδρομήσει στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα", όπως τόνισε ο Κ. Βλόστος, εντοπίζοντας τον ουσιαστικό φετινό στόχο της ομάδας του.

* Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την "πρώτη" φετινή του Κένταυρου και δηλώσεις του Κώστα Βλόστου για την παρουσία της ομάδας μπάσκετ της Ν. Καλλικράτειας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 23:10