Τελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής: Συνέντευξη Τύπου (VIDEO)

Τελικός Κυπέλλου Χαλκιδικής: Συνέντευξη Τύπου (VIDEO) Photos: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ως διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες Όλυνθος Ολύνθου και ΠΟ Τρίγλιας που είναι οι φετινοί finalist του θεσμού, εν όψει του τελικού αγώνα Κυπέλλου που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κασσανδρείας.

HVGIF NEA

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Κασσανδρείας παρουσία του προέδρου ΔΣ της ΕΠΣΧ κ. Σταύρου Σαρηγιαννίδη, μελών του ΔΣ της Ένωσης και εκπροσώπων των δύο finalist του φετινού θεσμού, της Ολύνθου και του ΠΟ Τρίγλιας. Τον οικοδεσπότη Δήμο Κασσάνδρας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σπύρος Πούλιος.

000001075

Ο κ. Σαρηγιαννίδης, αλλά και οι υπόλοιποι ομιλητές εξήραν την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων του Δήμου, της Ένωσης και του Άρη Κασσανδρείας, οι οποίοι υπερβάλλοντας τον εαυτό τους, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδώσουν έτοιμο και σε άριστη κατάσταση το Στάδιο της πόλης για την διεξαγωγή του φετινού τελικού.
Οι προπονητές των δύο ομάδων Χρήστος Νεοφώτιστος και Γιώργος Κεφαλάς, επισήμαναν απ' την μεριά τους ότι ο αυριανός αγώνας είναι η μεγάλη γιορτή του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου και ευχήθηκαν να νικήσει η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απ' όλους υπογραμμίστηκε ότι η διεξαγωγή του αγώνα ημέρα Κυριακή, μόνο κέρδος επιφέρει στον θεσμό του Κυπέλλου και του ποδοσφαίρου συνολικότερα.

- Παρακολουθήστε τη συνέντευξη τύπου της ΕΠΣΧ και των ομάδων Ολύνθου και Τρίγλιας, στο video που ακολουθεί.0000000HV

Media

Camera-Photos-Editing: Halkidiki Voice / Metron Design Studio
Last modified onΣάββατο, 18 Μαρτίου 2017 23:50