Οι λόγοι που αγαπάμε τα καρό παντελόνια

  • Published in Style

Αξίζει να υπάρχουν σε κάθε ενημερωμένη γυναικεία ντουλάπα


♦ jenny.gr ♦

Με το καρό να ανήκει στα prints που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε ενημερωμένη γυναικεία ντουλάπα, τα items με το συγκεκριμένο μοτίβο δεν παύουν να παραμένουν ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο πρακτικά και φορέσιμα κομμάτια είναι φυσικά το καρό παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και ώρα, ανάλογα πάντα με το πώς θα το συνδυάσουμε.

Οι λόγοι που το αγαπάμε είναι πολλοί:

Τραβούν την προσοχή: Όπως συμβαίνει με κάθε statement κομμάτι, ένα καρό παντελόνι αρκεί από μόνο του για να κάνει εντύπωση, ακόμη κι αν το φορέσετε με ένα απλό λευκό T-shirt.

Προσφέρουν ποικιλία: Τα καρό παντελόνια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο, ανάλογα με το μέγεθος του print τους. Ένα παντελόνι με gingham pattern, για παράδειγμα, μοιάζει πιο κατάλληλο για σύνολα γραφείου ή πρωινές εμφανίσεις, ενώ ένα κομμάτι με πιο μεγάλο καρό σε γεωμετρικό στιλ, είναι τέλειο για τις βόλτες ή τις βραδινές εξόδους σας, αφού τραβά περισσότερο την προσοχή.

Ταιριάζουν με όλα: Τα καρό παντελόνια μπορούν να φορεθούν τόσο με ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά sneakers, όσο και με ψηλοτάκουνα, για πιο ladylike αποτέλεσμα ή με παπούτσια σε στιλ oxfords ή brogues, δίνοντας ένα πιο geeky αλλά απόλυτα ενημερωμένο ύφος στην εμφάνισή μας.


0000000HV

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2016 00:09