Πίστευε ότι το Snapchat είναι… πατατάκια!

  • Published in Style
Πίστευε ότι το Snapchat είναι… πατατάκια! EPA/KRISTIN MURPHY

Γουινόνα Ράιντερ. Η βασίλισσα της δεκαετίας του '90. Η βασίλισσα που επέστρεψε κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πλέον επιτυχημένη σειρά του καλοκαιριού που φέρει τον τίτλο «Stranger Things» και πέτυχε να αναβιώσει εξαιρετικά τη δεκαετία του '80.

Αλλά από ό,τι φαίνεται η Γουινόνα δεν φορά… στέμμα όσον αφορά τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε από κοινού  η ηθοποιός με την συμπρωταγωνίστρια της Μάιλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία κρατά το ρόλο της αινιγματικής Ιλέβεν, η Γουινόνα δήλωσε μεταξύ άλλων πως πίστευε ότι η δημοφιλής εφαρμογή Snapchat ήταν …πατατάκια.

«Επρόκειτο για παρανόηση» εξήγησε στο περιοδικό Variety «στα γυρίσματα της ταινίας "Heather' είχαμε για κολατσιό το Snappy Snack Shack και έτσι τα μπέρδεψα και νόμιζα πως το Snapchat είχε να κάνει με κάποιο φαγητό».

Ευτυχώς η χαρισματική Μπράουν, μόλις 12 ετών, έχει άριστες σχέσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραδίδει εντατικά μαθήματα στην Ράιντερ όταν κάνουν διάλλειμα, μεταξύ των γυρισμάτων, για να γευματίσουν. Και η  44χρονη Γουινόνα δείχνει να βελτιώνεται.

Η σειρά «Stranger Things» (προβάλλεται από το Netflix) ένας συνδυασμός περιπέτειας, τρόμου , εφηβικής αγωνίας και δράματος για ενήλικες, που μοιάζει να ήρθε από το πουθενά γνώρισε σε χρόνο ρεκόρ τεράστια επιτυχία από τις 15 Ιουλίου, οπότε και προβλήθηκαν τα οκτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]