Μία συναυλία για το «Game of Thrones»

  • Published in Style
Μία συναυλία για το «Game of Thrones» EPA/PAUL BUCK

Καθώς τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα καθυστερήσουν να προβληθούν στην μικρή οθόνη, για τους θαυμαστές του παγκόσμιου φαινομένου έρχεται μία έκπληξη μέσω της μουσικής.

Όπως ανακοινώθηκε της νέας σεζόν θα προηγηθεί μία συναυλία με τίτλο «Game of Thrones Live Concert Experience». Η παρουσίαση της συναυλίας έγινε από μία μπάντα που παρέλασε στην Σάνσετ Μπούλεβαρντ, του Λος 'Αντζελες.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς ο συνθέτης της σειράς Ραμίν Τζουγάντι, σχεδιάζει να μεταφέρει τον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος πάνω στη σκηνή, δίνοντας μία συναυλία με τα καταπληκτικά τοπία μέσα σε μία μουσική περιήγηση στις διάφορες περιοχές του βασιλείου.

«Θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε ο Τζουγάντι και πρόσθεσε: «Θα φτιάξουμε τη δική μας σκηνή, η οποία θα είναι 360 μοιρών, ώστε όλοι να μπορούν να δουν από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται στην αρένα. Τα σκηνικά που έχουν σχεδιαστεί θα θυμίζουν μερικές από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς, καθιστώντας την συναυλία σε μία μεγάλη μουσική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα και σε μία μεγάλη εμπειρία θεάματος».

Ο συνθέτης έχει γράψει τη μουσική για τους τίτλους της σειράς, αλλά και για όλους του κύριους οίκους και χαρακτήρες της σειράς, όπως για την 'Αρια Σταρκ, τον Τζον Σνόου και την Ντινέρις Ταργκάριαν.

Η σειρά που είναι υποψήφια για 23 βραβεία ΕΜΜΥ το τρέχον έτος, θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, με την όγδοη σεζόν της. Η συναυλία θα ξεκινήσει την περιοδεία στις 15 Φεβρουαρίου του 2017 από το Κάνσας του Μιζούρι και θα ολοκληρωθεί στις 2 Απριλίου στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, αφού προηγουμένως περάσει από διάφορε πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]