Γιορτή χαράς η "Μέρα με τα Χρώματα"

"Πόλεμο" με... κιλά πολύχρωμης σκόνης, διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου, η ομάδα SFINA στο Φράγμα της Θέρμης.

“Εισπνέουμε όνειρα, εκπνέουμε αγάπη”, λένε οι διοργανωτές της Μέρας με τα Χρώματα που είναι αφιερωμένη “στην ανθρώπινη επικοινωνία, στη ζωή, στην αγάπη και στην ομοψυχία”.  Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής, που θα παίξει χορευτικά pop κομμάτια υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Παπαδημητρίου, η ομάδα κρουστών Paranaue, με ΑφροΒραζιλιάνικους ήχους, οι Stay Strong, μία ομάδα που διοργανώνει εκδηλώσεις με θέμα την γυμναστική και το χορό, αλλά και Djs. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι επανάχρησης ανακυκλώσιμων υλικών, διαγωνισμός για το πιο τρελό... καπέλο, ενώ ένα εντυπωσιακό στρώμα ύψους 2 μέτρων, θα “προκαλεί” για άλμα στα χρώματα.

Η Μέρα με τα Χρώματα είναι μία γιορτή χαράς που διοργανώνεται από το 2012, από την ομάδα SFINA, μια παρεμβατική ομάδα, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία σουρεαλιστικών και “παιχνιδιάρικων” καταστάσεων σε αστικά περιβάλλοντα.[ΑΠΕ-ΜΠΕ]