Η Subaru παρουσίασε την STI έκδοση του Levorg

Αυτό που θέλουν οι φίλοι των STI πάνω από όλα, είναι το Subaru τους να έχει περισσότερη δύναμη από τα άλλα και να κουβαλάει κάτι από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Υπό αυτή την έννοια, μάλλον θα απογοητεύθηκαν από το Levorg STI Sport, καθώς η εταιρεία άφησε τους turbo κινητήρες του (1,6 170 PS και 2,0 300 PS) απείραχτους.

Αντίθετα, η Subaru προσέθεσε στο station wagon μοντέλο της ορισμένα STI μέρη και προχώρησε σε κάποιες αισθητικές και τεχνικές αναβαθμίσεις.

Η σημαντικότερη βελτίωση αφορά στην προσθήκη των μεταβλητής βύθισης ανάρτηση DampMaticII, με τα νέα αμορτισέρ της Bilstein. Το ηλεκτρικό τιμόνι «πειράχτηκε», ενώ προστέθηκαν και STI τροχοί 18 ιντσών.

Εξωτερικά, το Levorg STI Sport απέκτησε νέο μπροστά προφυλακτήρα και καινούργια γρίλια. Προστέθηκαν ακόμα LED φώτα ομίχλης και χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται στην απόχρωση WR Blue Pearl.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα σε κόκκινο-μαύρο, με τα κεντημένα τα λογότυπα STI στα προσκέφαλά τους. Το τιμόνι, τον επιλογέα και τα πάνελ των θυρών, τα κοσμούν σκούρες κόκκινες ραφές. Το νέο Levorg STI Sport θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Πηγή: autotriti.gr