Καρναβάλι Σημάντρων 2023

Featured Καρναβάλι Σημάντρων 2023

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Το 49ο έτος της ηλικίας του γιορτάζει φέτος το Καρναβάλι των Σημάντρων με ιδιαίτερες εκδηλώσεις "που θα ικανοποιήσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης", όπως τόνισε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά την περασμένη Δευτέρα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.

KarnSh2 

"Καλεσμένοι άπαντες" πρόσθεσε ο Δήμαρχος, αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στον Σύλλογο Καρναβαλιστών της πόλης, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχία της κορυφαίας καρναβαλικής εκδήλωσης του Δήμου, υπογραμμίζοντας την συμβολή των εθελοντών στην πολύμηνη προετοιμασία και την αξία του εθελοντισμού. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους χορηγούς της διοργάνωσης για την οικονομική τους συμβολή, "αφού τα χρήματα που διέθεσε ο Δήμος, καλύπτουν ένα μέρος μόνο των εξόδων", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Karnsh3 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κοκκινίδης, ενώ ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας των Σημάντρων κ. Σωτήρης Μιστιλίδης αναφερόμενος στα 49 χρόνια παρουσίας του θεσμού και την μεγάλη συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, τόνισε την "από χρόνο σε χρόνο συνεχή του ποιοτική βελτίωση" και ότι "ήδη ο κόσμος των Σημάντρων είναι έτοιμος από φέτος να γιορτάσει του χρόνου και την 50ή διοργάνωση του καρναβαλιού".

KarnSh4 

Τέλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρναβαλιστών Σημάντρων κ. Γεωργία Παυλίδου αναφερόμενη στην μεγάλη παρέλαση της Καθαράς Δευτέρας, κατά την οποία κορυφώνονται και φετινές εκδηλώσεις, αποκάλυψε -χωρίς επί πλέον λεπτομέρειες- ότι θα πάρουν μέρος 10 άρματα και δέκα πεζοπόρα τμήματα "που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους", καλώντας ταυτόχρονα δημότες και επισκέπτες να επισκεφθούν τα Σήμαντρα και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

- Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Σημάντρων 2023, όπως τις παρουσίασε ο κ. Καρράς και οι υπόλοιποι ομιλητές στην συνέντευξη Τύπου.

-  Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος 0000000HV

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 21:25