ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2022: Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας (video & εικόνες)

Featured ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2022: Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας (video & εικόνες) Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

Όλο το φετινό πρόγραμμα στο video

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά συνέντευξη Τύπου με θέμα την φετινή διοργάνωση και την παρουσίαση του Φεστιβάλ Θάλασσας 2022.

karras2

Την παρουσίαση επιμελήθηκε το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Καρρά και τον Πρόεδρο ΔΣ του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Σαρόγλου να αναφέρονται στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, να τονίζουν την συμβολή του Φεστιβάλ στην ανάπτυξη του πολιτισμικού επιπέδου της περιοχής και πιό γενικά της Χαλκιδικής, πολύ μάλιστα περισσότερο την χρονική περίοδο που ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Νέας Προποντίδας, έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια λειτουργίας και δράσης.
Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Θάλασσας κ. Ρίτα Σίσιου υπερθεμάτισε, τονίζοντας την κλασσικότητα πλέον του θεσμού, την υψηλή θέση που κατέχει ανάμεσα στα ομοειδή φεστιβάλ όλης της χώρας και τους παράγοντες στους οποίους οφείλονται αυτά, που είναι η ποιότητα των καλλιτεχνικών σχημάτων, η μεγάλη προσέλευση του κοινού και η τοποθεσία -δίπλα στην θάλασσα- του Αμφιθεάτρου των Νέων Μουδανιών.

karras1

Ο Δήμαρχος κ. Καρράς αναφέρθηκε επί πλέον στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ οι οποίες κατά κύριο λόγο φέτος καλύπτονται από τις επετειακές εκδηλώσεις της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, εξέφρασε την λύπη του για την απουσία από αυτές -λόγω πανδημίας- του καθιερωμένου τα τελευταία χρόνια Μαθητικού Φεστιβάλ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εξαιρετικές παρεμβάσεις του Δήμου στον περιβάλλοντα χώρο του Αμφιθεάτρου των Νέων Μουδανιών, ο οποίος στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποδοθεί στο κοινό.
Ο Πρόεδρος ΔΣ του ΟΠΑ κ. Σαρόγλου τέλος, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές, μίλησε για το ανέξοδο για τον Δήμο της όλης διοργάνωσης, ενώ κάλεσε το κοινό να πλαισιώσει τις φετινές εκδηλώσεις συμβάλλοντας -για ακόμη μία χρονιά- στην επιτυχία του θεσμού.

* Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την συνέντευξη Τύπου, όλο το πρόγραμμααπό την οθόνη του Δήμου και λεπτομέρειες της παρουσίασης από τους τρεις ομιλητές.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος



0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 14:42