ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ "ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΟΜΒΡΟΥ-ΠΑΠΙΣΤΑ"

Featured ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ "ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΟΜΒΡΟΥ-ΠΑΠΙΣΤΑ" Photos: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος

000 PPASCHOS 80X90 Γράφει: Παναγιώτης Πάσχος - Ρεπορτάζ: VOICE Web Channel

"Ανδρομάχη Δόμβρου-Παπίστα" το όνομα του καινούργιου κλειστού των Ν. Μουδανιών, για να τιμηθεί η καθηγήτρια Σωματικής Αγωγής που μεγάλωσε γενιές αθλητών στα Ν. Μουδανιά και την ευρύτερη περιοχή, οδήγησε πολλούς από αυτούς στα έδρανα και τους στίβους της Γυμναστικής Ακαδημίας και σύνδεσε το όνομά της με το βόλλεϋ, το μπάσκετ, τον στίβο και άλλα αθλήματα που έδωσαν οντότητα στην αθλητική Χαλκιδική.

KL1

KL7

Δυστυχώς η Μάχη των Μουδανιών, δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στην σεμνή τελετή, αφού λίγες μόνο μέρες πριν έφυγε για "άλλους τόπους", ωστόσο όμως πρόλαβε να δει -σε φωτογραφία έστω- το όνομά της να κοσμεί την πλακέτα της εισόδου του δεύτερου κλειστού της πόλης, όπως μας φανέρωσε στενό μέλος της οικογένειάς της. Και φυσικά αξίζουν τα πιό θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που πρωτοστάτησαν για να γίνει πράξη η ονοματοδοσία αυτή.

KL3

KL4

Το καινούργιο κλειστό εγκαινίασαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης ΠΚΜ κ. Α. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κ. Μ. Καρράς και ο πρόεδρος ΔΣ του ΠΟΜ κ. Φ. Χατζηϊορδάνης, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γ. Γιώργου, του κ. Γ. Πασσαλή προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής, η οποία υλοποίησε το έργο και του Βουλευτού Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ κ. Α. Πάνα.

KL5

KL6

Παρόντες επίσης ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής κ. Σ. Σαρηγιαννίδης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Αρζουμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ν. Προποντίδας, προπονητές και αθλητές της περιοχής και πλήθος κόσμου από όλη την Χαλκιδική.

KL2

KL8

Να σημειώσουμε ότι το Κλειστό "Ανδρομάχη Δόμβρου Παπίστα" επί σειρά ετών ήταν επιδίωξη ζωής του προέδρου του Π.Ο. Μουδανιών, που βρήκε αμέριστη την συμπαράσταση του Δημάρχου Μανώλη Καρρά αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως μάλιστα ανέφερε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στην ομιλία του, η όλη διαδικασία εκτείνεται σε βάθος χρόνου δεκαπέντε ετών μέχρι να γίνει η παράδοσή του για χρήση.

- Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την τελετή των εγκαινίων και αποσπάσματα από τις ομιλίες των εκπροσώπων των φορέων που οδήγησαν τελικά την ιδέα στην υλοποίηση.

- Camera-Photos-Editing: VOICE Web Channel / Παναγιώτης Πάσχος0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 23:54