Δήμος Ν. Προποντίδας: «Εσείς να μείνετε σπίτι…θα φροντίσουμε εμείς για εσάς»!

Δήμαρχος, Μ. Καρράς: Σας καλούμε να γνωστοποιήσετε με κάθε πρόσφορο τρόπο σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς τη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από τον Δήμο. Προέχει να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες και να προτρέψουμε σε τήρηση των μέτρων. Είναι κρίσιμο σημείο για την αντιμετώπιση του ιού και του περιορισμού του να μείνουμε σπίτι. Σας καλώ όλους και αυτή τη φορά να παραμείνουμε ενωμένοι, ώστε να βγούμε γρήγορα νικητές”.

- Ενεργοποιείται και πάλι από αύριο, όπως και την πρώτη περίοδο απαγόρευσης μετακίνησης τον Μάρτιο η εξυπηρέτηση κατ’ οίκον των συμπολιτών μας, που είναι άποροι, δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή

Νέα Μουδανιά
Τηλ: 2373022589 - Ωράριο: 8:00 -21:00

Νέα Καλλικράτεια
Τηλ: 2399350099, 2399350018 - Ωράριο: 8:00 -15:00

Νέα Τρίγλια
Τηλ: 2373051844 - Ωράριο: 8:00 -15:00

Ηλεκτρονικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας μπορούν:
• Να τους εξυπηρετούν για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.
• Να διεκπεραιώνουν τα αιτήματα τους για την παραλαβή αιτήσεων και την παράδοση πάσης φύσεως πιστοποιητικών που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.
• Να διεκπεραιώνουν κάθε άλλη εργασία συναφή με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του COVID-19.
• Να παρέχουν ψυχοκοινωνική στήριξη.

Όπως και τον Μάρτιο, έτσι και τώρα ο Δήμος Νέας Προποντίδας και η Κοινωνική Υπηρεσία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και απλώνουν δίχτυ προστασίας, ώστε κανένας ευπαθής συμπολίτης μας να μη μείνει ακάλυπτος.
Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!Last modified onΠέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 15:53