Πρόσκληση για χορηγία στον 2ο αγώνα δρόμου "Γίνε Specialistas"

2oς Αγώνας Δρόμου Νέας Προποντίδας - Γίνε Specialistas!

Διοργανωτές

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο Κοινότητας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas».

Πότε και Πού;

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, Σημείο Αφετηρίας Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών.

Τι περιλαμβάνει

Ο Αγώνας Δρόμου «Γίνε Specialistas» περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μια των 1000μ. για μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων και μία των 6000μ. για τις ηλικίες 12 – 112.

Σκοπός

Το Ειδικό σχολείο Ν. Προποντίδας, άνοιξε το δρόμο του «ΜΑΖΙ» στον οποίο με χαρά συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά με αναπηρίες έσμιξαν ισότιμα με τους συνομήλικους τους και μαζί βιώσαμε όλοι αξέχαστες στιγμές.

Γίναμε Specialistes! Σκοπός του αγώνα δρόμου, που έχει περισσότερο τη μορφή γιορτής κι όχι αμιγώς αθλητικής διοργάνωσης, είναι να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή των ΑΜΕΑ στον αγώνα, την ισότιμη συμμετοχή στη ζωή.

Γιατί Specialistas γίνεσαι, όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του «μαζί». Γινόμαστε όλοι καλύτεροι, όταν:
- Συμβαδίζουμε στη ζωή
- Συντρέχουμε στις δυσκολίες
- Συμμετέχουμε στους αγώνες

Με την εμπειρία του επιτυχημένου πρώτου αγώνα, την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την προτροπή πολλών δρομέων που συμμετείχαν στην πρώτη μας προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος με τον 2ο Αγώνα Δρόμου «Γίνε Specialistas».

Πέρσι, κατά την πρώτη χρονιά διοργάνωσης, αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής, γέμισαν τα Νέα Μουδανιά με περισσότερα από 3000 χαρούμενα πρόσωπα. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο fb: Γίνε Specialistas

Γιατί να γίνω χορηγός

Γιατί θέλω να στηρίξω τη μεγάλη αυτή προσπάθεια δείχνοντας ευαισθησία στα ΑμεΑ στηρίζοντας τη ισότιμη συμμετοχή τους κι αποτρέποντας την απομόνωση των ατόμων με αναπηρία.

Πώς μπορώ να γίνω χορηγός;

Αν θέλεις κι εσύ να ενισχύσεις τον αγώνα μας μπορείς να γίνεις χορηγός της όλης προσπάθειας. Είτε στηρίζοντας οικονομικά για να καλυφθούν τα έξοδα του αγώνα, είτε προσφέροντας κάποια από τα προϊόντα που χρειάζονται ή ακόμη κι ως χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την ανταποδοτικότητα της χορηγίας καλέστε στο 2373350233 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείς να γίνεις κι εσύ Specialistas!!!