Ελαίας Δρώμενα στο Μεταγγίτσι 2, 3 και 4 Αυγούστου
- Published in Χαλκιδική
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας και την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, στις 2, 3 και 4 Αυγούστου 2019 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.
Κατά τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές καθώς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις από ντόπιους αναδεικνύοντας έτσι και τη γευστική ταυτότητα του τόπου.
Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Σκοπός και στόχος των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, να δουν, να ακούσουν και να γευθούν ό,τι ο τόπος μας προσφέρει, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την ελιά και το λάδι, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιοχής αλλά και κινητήρια δύναμη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του ευρύτερου Δήμου.
Related items
-
Χαλκιδική: Η παραλία Αρετές στις 10 "μυστικές" παραλίες της Ευρώπης
-
Δήμος Σιθωνίας: Τροπολογία θα δώσει λύση στο θέμα των αμμοκρατών στην παραλία της Νικήτης
-
Η ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας μοχλός ανάπτυξης για την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής
-
Τονωτική ένεση... ψυχολογίας, οι περιορισμένες εξαγωγές για τους παραγωγούς λεβάντας εν μέσω πανδημίας
-
Στοχευόμενα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δεν λειτουργούν λόγω πανδημίας, ζητά το Επιμελητήριο