Επιδείξεις μαθητών Δημοτικού Ωδείου Ν. Προποντίδας


 Εντυπωσιακό finale μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς


Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά το finale για το Δημοτικό Ωδείο Νέας Προποντίδας ήταν εξίσου εντυπωσιακό, με τις εκδηλώσεις - επιδείξεις που διοργάνωσε στις 27 & 28 Μαΐου στο Κλειστό Θέατρο των Ν.Μουδανιών.

0000063

Την Παρασκευή παρουσιάστηκαν οι μαθητές του τμήματος αρμονίου του κ. Θεοδοσιάδη Άγγελου, οι μαθητές πιάνου της κ. Σαπλαμίδου Αθηνάς, οι μαθητές του τμήματος βιολιού της κ. Αραμπατζή Γεωργίας, παρουσίαση του οργάνου βιολοντσέλο, οι μαθητές του τμήματος κιθάρας και η εκδήλωση έκλεισε με το τμήμα μπουζουκιού του κ. Κοτσάστρατη Πασχάλη.

Το Σάββατο η παρουσίαση ξεκίνησε με τα τμήματα μουσικής προπαιδείας των κ.κ. Αναγνώστου Ζωής και Σάλιαρη Γεωργίας, ακολούθησαν οι μαθητές κιθάρας του κ. Ζηκόπουλου Δημήτρη, οι μαθητές πιάνου των κ.κ. Τσάμη Αναστασία και Σαπλαμίδου Αθηνά, οι μαθητές του τμήματος πνευστών του κ. Βαλατσού Ευάγγελου, ερμηνεύοντας πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων με ιδιαίτερη επιδεξιότητα, οι μαθητές του τμήματος Βυζαντινής Μουσικής και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική παραδοσιακή χορωδία του ωδείου μας που καταχειροκροτήθηκε.

0000062

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Μανώλης Μπέης αφού έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της σχολικής χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ωδείο, για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία τους, τους καθηγητές για τη σοβαρή και ουσιαστική δουλειά τους και υποσχέθηκε "το ωδείο να συνεχίσει στο ίδιο επιτυχημένο μοτίβο", προσβλέποντας σε μεγαλύτερες δραστηριότητες την επόμενη χρονιά.

0000065

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς από τη μεριά του δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό να φέρνουμε σε επαφή τα παιδιά με τη μουσική, καθώς βοηθά στην ανάπτυξή τους και τη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης προσωπικότητας. Για αυτό το λόγο φέτος άρχισαν να λειτουργούν τμήματα ωδείου και στη Ν.Τρίγλια και στη Ν.Καλλικράτεια. Ελπίζουμε την προσπάθειά μας αυτή να την αγκαλιάσει ο κόσμος και του χρόνο να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους.”


0000000HV

Last modified onΣάββατο, 04 Ιούνιος 2016 22:48