Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Προποντίδας κ. Ε. Καρρά για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2018-2019

Η κατάκτηση της γνώσης και η απόκτηση δεξιοτήτων, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του χαρακτήρα, αποτελεί μια συναρπαστική πορεία, η οποία εκτυλίσσεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου, αλλά που έχει ως βάση εκκίνησης το σχολείο και βιώνεται με τον πιο έντονο τρόπο στην τρυφερή ηλικία των παιδιών μέσα στο σχολείο.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, εύχομαι από καρδιάς, στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και να επιτευχθούν οι στόχοι όλων.

Η σημερινή μέρα λοιπόν, σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά, γεμάτη όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.

Στόχος μας στο Δήμο Ν. Προποντίδας, είναι να δώσουμε στους μαθητές και μαθήτριες, όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Με τη διαρκή συνεργασία όλων, Δημοτικής Αρχής, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, δίνουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.



Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 10:19