ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (VIDEO)

Featured ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (VIDEO) Photos: HALKIDIKI VOICE / METRON DESIGN STUDIO

000SOTHRHS Γράφει: Σωτήρης Θωμαδάκης - Ρεπορτάζ: Halkidiki Voice / Metron Design Studio

Πραγματοποιήθηκε χθες στην "Απολυμένη Πέτρα" του Χολομώντα η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Της κλήρωσης προηγήθηκαν οι βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες ομάδες των Kατηγοριών της προηγούμενης περιόδου και των πρώτων σκόρερ των πρωταθλημάτων Α' και Β' Kατηγοριών. Τα κύπελλα και τα έπαθλα στους ποδοσφαιριστές απένειμαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Σταύρος Σαρηγιαννίδης και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος εξήγησε τους λόγους της αναδιάρθρωσης των Κατηγοριών την επόμενη περίοδο 2019-2020, τονίζοντας παράλληλα τον πρωτοποριακό χαρακτήρα που έχει ο θεσμός της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών που η παρούσα Διοίκηση εισήγαγε από την περσινή περίοδο.
Ο Αρχιδιαιτητής της Ένωσης κ. Λάζαρος Πάνου απηύθυνε τον δικό του προσωπικό χαιρετισμό στους παρισταμένους, τονίζοντας ότι τα όποια ανθρώπινα λάθη είναι φυσιολογικά στη διάρκεια των αγώνων και ότι οι διαιτητές της Χαλκιδικής προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, ενώ κάλεσε τους νέους της Χαλκιδικής να ασχοληθούν ενεργά με την διαιτησία φοιτώντας στη Σχολή Διαιτησίας της Ένωσης από την φετινή περίοδο.

Κύπελλα απονεμήθηκαν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α' Κατηγορίας του ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, στους πρωταθλητές της Β' Κατηγορίας ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ (ΒΟ) και ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ (ΝΟ) και στον πρωταθλητή της Γ' Κατηγορίας Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. Στις ομάδες επίσης, που πέτυχαν την άνοδό τους στις μεγαλύτερες Κατηγορίες: τους Χολομώντα Ριζών-Παλαιοχώρας, τον ΑΟ Χανιώτης και τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας (από την Β' στην Α' Κατηγορία) καθώς και τους ΠΑΟ Δουμπιών, Αναγέννηση Αγίου Προδρόμου, Αιγέα Παλλήνης και Αστέρα Β. Χαλκιδικής (από την Γ' στην Β' Κατηγορία). Να σημει'ωσουμε εδώ, ότι ο Χολομών Ριζών-Παλαιοχώρας δεν δήλωσε την συμμετοχή του στην Α' Κατηγορία, και την θέση του θα καταλάβει ένας από τους Απόλλωνα Αρναίας και Κύπρο Διονυσίου, που θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ μετά το Super Cup Χαλκιδικής.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε εξ άλλου στον ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.
Τέλος έπαθλα απονεμήθηκαν στους πρώτους σκόρερ των Α' και Β' Κατηγοριών, Σέρτζιο Μέτσι της Α', Αναστάσιο Παπανικολάου του ΒΟ και Ηλία Ζάγκα του ΝΟ της Β' Κατηγορίας.

- Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους χαιρετισμούς των κ.κ. Σαρηγιαννίδη και Πάνου, ενώ θα ακολουθήσει νεότερο slideshow video με τις απονομές και στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

-Camera-Editing: Halkidiki Voice

Η κλήρωση

Με ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του νομού μας ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου η Νίκη θα υποδεχθεί το Νέο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες φέτος. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Κυπελλούχοι και φιναλίστ του τελικού των play-off κράτησαν το σύνολο του περσινού τους κορμού, ενώ και οι προσθήκες τους είναι πολύ ποιοτικές. Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Βούλγαρη δικαιούται να στοχεύει υψηλότερα φέτος, βάσει της μεταγραφικής της ενδυνάμωσης, τόσο αμυντικά, όσο και μεσοεπιθετικά.

Ο επίσης ιδιαίτερα ενισχυμένος Π.Ο.Μουδανιών θα υποδεχθεί τον νικητή του αγώνα κατάταξης μεταξύ του Απόλλωνα Αρναίας και της Κύπρου Διονυσίου, με τον οποίον θα συμπληρωθεί η ''δεκαεξάδα'' της Α' Κατηγορίας, αφού ο Χολομών Ριζών-Παλαιόχωρας θα αγωνιστεί εκ νέου στον Βόρειο Όμιλο της Β'.
Ο Άρης θα υποδεχθεί στην Κασσανδρεία τον Α.Ο.Χανιώτης, που επέστρεψε στην Α' Κατηγορία μετά από το ''μακρινό'' 1992, στο πρώτο από τα φετινά ντέρμπι της χερσονήσου.
Η εξαιρετική πέρσι Όλυνθος Ολύνθου, η οποία στην επανεμφάνισή της στην Α' Κατηγορία μετά από 36 χρόνια κατετάγη στην άκρως τιμητική τρίτη θέση, θα αντιμετωπίσει την Προποντίδα στο Νέο Μαρμαρά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας, που πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου:

Α.Ο.Σάρτης - Ελπίδα Βραστών
Διγενής Λακκώματος - Άκανθος Ιερισσού
Π.Ο. Μουδανιών - Απόλλων Αρναίας ή Κύπρος Διονυσίου
Θύελλα Κρήνης - Τορωναίος Αφύτου
Άρης Κασσανδρείας 2005 - Α.Ο.Χανιώτης
Προποντίδα Νέου Μαρμαρά - Όλυνθος Ολύνθου
Μ.Κ.Στρατωνίου - Ανθεμούς Γαλάτιστας
Νίκη Πολυγύρου - Νέος Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας

Κύπελλο Χαλκιδικής Α' και Β' Φάση (15/16 και 22/23 Σεπτεμβρίου)

- Απόλλων Αρναίας - Χολομών Ριζών Παλαιόχωρας
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα υποδεχθεί στην δεύτερη φάση τα Μ.Κ.Στρατωνίου
- Αστήρ Αγίου Νικολάου - Νέμεσις Συκιάς
Ο νικητής θα υποδεχθεί τη Νίκη Πολυγύρου
- Θύελλα Στανού - Χολομών Ταξιάρχη
Ο νικητής θα υποδεχθεί την Άκανθο Ιερισσού
- Θύελλα Μεταγγιτσίου - Νίκη Αμμουλιανής 2016
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Άρη Παλαιοχωρίου
- ΠΑΟ Δουμπιών - Δόξα Κρήμνης
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Διγενή Λακκώματος
- Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρίου - Φοίνιξ Νικήτης
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Π.Ο.Μουδανιών
- Τορωναίος Συκιάς - Αριστοτέλης Σταγείρων/Στρατονίκης
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας
- Αετός Βαρβάρας - Α.Σ Ουρανούπολης
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Π.Ο.Τρίγλιας
- Α.Ο.Σημάντρων - Αετός Φούρκας
Ο νικητής θα υποδεχθεί την Προποντίδα Νέου Μαρμαρά
- Αναγέννηση Βάβδου - Δόξα Καλυβών
Ο νικητής θα υποδεχθεί το Νέο Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας
- Αετός Βατοπεδίου - Κύπρος Διονυσίου
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Α.Ο.Χανιώτης
- Α.Σ.Αγίου Μάμα - Αναγέννηση Αγίου Προδρόμου
Ο νικητής θα υποδεχθεί την Ελπίδα Βραστών
- Ηρακλής Νέας Φώκαιας - Δόξα Ορμύλιας
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Τορωναίο Αφύτου
- Θερμαικός Φλογητών - Νεάπολις Πολυχρόνου
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Άρη Κασσανδρείας 2005
- Ελπίδα Πολυγύρου - Αιγέας Παλλήνης
Ο νικητής θα υποδεχθεί τον Α.Ο.Σάρτης
- Όλυνθος Ολύνθου - Θύελλα Κρήνης



0000000HV

Last modified onΠέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 00:24