Ξεκινά σήμερα το 6ο Festival Γαλάτιστας
- Published in Χαλκιδική
Ξεκινά σήμερα το 6ο Festival Γαλάτιστας στη Χαλκιδική, μία πρωτοβουλία των νέων της περιοχής με στόχο τις μουσικές αναζητήσεις, συμμάχους το ρυθμό το χορό, το κέφι και τους καλλιτέχνες, σε ένα καταπράσινο σκηνικό.
Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ( 3 & 4 Αυγούστου) οι νέοι της Γαλάτιστας αποδεικνύουν πως “ αν σηκώσεις τα μανίκια, προσφέρεις προσωπικό κόπο και χρόνο, μπορείς να εξαπλώσεις τη διασκέδαση πέρα από τα συνηθισμένα και συγχρόνως να διαφημίσεις τον τόπο σου” λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές του φεστιβάλ.
Τη γιορή που έγινε κομμάτι του καλοκαιριού μπορεί να εντοπίσει ο επισκέπτης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “ περιτριγυρισμένο από ηχοτόπια, διακρίνοντας το γνωστό δέντρο, στη σκιά του οποίου ξεπροβάλλει η μουσική σκηνή με τους καλλιτέχνες και το κοινό να απογειώνεται στο ρυθμό του”.
Τι περιλαμβάνει το φετινό Φεστιβάλ Γαλάτιστας; “ Ήχος στα όρια, παλμός και καλλιτέχνες που αναζητούν νέες μορφές έκφρασης και παραγωγής ήχου, θα απογειώσουν την διάθεση του διημέρου” όπως υπόχονται οι διοργανωτές..
Σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου σε κατάσταση το Φεστιβάλ υποδέχεται το μουσικό συγκρότημα Bliss Band . “ Η εκρηκτική και αεικίνητη παρουσία τους υπόσχεται χορό μέχρι τελικής πτώσεως ενώ ο καταξιωμένος Alexandros Djkevingr θα απογειώσει την πρώτη βραδιά με τις μουσικές επιλογές του”.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Thodoris Triantafillou θα μυήσει στα ανήσυχα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής. Την βραδιά θα ανοίξει ο HOLOMONE με δείγματα δίσκων βινυλίου από τις δεκαετίες του '60 και του '70 βελούδινες γραμμές μπάσων, αναλογικές synths και groovy τύμπανα .
Ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης στην ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ο SIMONIS, έρχεται να ολοκληρώσει με την ίδια ένταση τη μουσική βραδιά.

Related items
-
Έναρξη λειτουργίας Μουσικού Γυμνασίου Νέας Προποντίδας, για το σχολικό έτος 2026-2027
-
Χαλκιδική: Δυσκολεύονται στην εύρεση προσωπικού οι περισσότερες επιχειρήσεις
-
Να προωθηθεί αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στον γαστρονομκό οδηγό Μισελέν πρότεινε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης
-
Αίτημα ένταξης της Χαλκιδικής στο Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης του υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τον Σύγχρονο Επιχειρηματία Τουριστικών Καταλυμάτων στην Χαλκιδική












