Χαλκιδική: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
- Published in Χαλκιδική
Γράφει ο Δημήτρης Βήχος
Η ενίσχυση των νοτιάδων στην θάλασσα αλλά και στα παράκτια τμήματα του νομού θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για το Σάββατο.
Οι άνεμοι θα φτάσουν οπωσδήποτε τα 6 μποφώρ μέσα στην θάλασσα οπότε αυτό να το λάβετε υπόψιν, όσοι έχετε προγραματίσει κάποιο ψάρεμα κλπ.
Ο καιρός κατά τα άλλα θα είναι με λίγες νεφώσεις χωρίς να αναμένεται κάποια βροχή.
Μέσα στην νύχτα προς την Κυριακή θα σημειωθούν βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά του νομού, που όμως θα έχουν σταματήσει ως το πρωινό της Κυριακής.
Η Κυριακή θα είναι μιά όμορφη ημέρα με ηλιοφάνεια εξασθενημένους ανέμους καθαρή ατμόσφαιρα και διάυγεια.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει τους 18 βαθμούς κελσίου ενώ την κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση της τάξεως των 1 με 2 βαθμών.
Λίγες νεφώσεις το Σάββατο στον Πολύγυρο με νοτιάδες, ενώ την νύχτα προς την Κυριακή θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα φτάσει το Σάββατο τους 18 βαθμούς κελσίου, ενώ την κυριακή θα έχει ηλιοφάνεια με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Στην θάλασσα η θερμοκρασία κυμαίνεται αυτήν την εποχή στους 17 βαθμούς κελσίου.

Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












