Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο 1ος Αγώνας Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017
- Published in Χαλκιδική
Πλήθος δρομέων, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στον 1ο Αγώνα Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017 που οργάνωσαν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, o ΑΟ Πολυγύρου και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.
Ο 1ος Αγώνας Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017 περιελάμβανε δύο 2 Αγώνες:
1. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 15 km.
2. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 km. Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα.
Η διοργάνωση χάρισε στους συμμετέχοντες την εμπειρία της διαδρομής σε πανέμορφα μονοπάτια και της διαδρομής εντός πόλης.
Στην λήξη τον αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας καθώς και τιμητικές διακρίσεις στους Τάκη Ψαθά και Γιάννη Μόμτσια, που συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα Στίβου και έλαβαν μέρος σε αγώνες ανωμάλου δρόμου και στίβου, για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό.

Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












