Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκιδική για διακίνηση και κατοχή κάνναβης
- Published in Χαλκιδική
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 38 ετών, για κατά περίπτωση διακίνηση και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, την Τετάρτη (26-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκε ο 42χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 7,1 γραμμαρίων, την οποία όπως εξακριβώθηκε, είχε προμηθευτεί νωρίτερα από την οικία του 38χρονου.
Σε έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς στην παραπάνω οικία, όπου εντοπίσθηκε και ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 501,3 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Related items
-
Χαλκιδική: Συνελήφθη 59χρονος για δύο παράνομες χωματερές σε Βεργιά και Νέα Σίλατα
-
Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2026: Πρόσκληση υποψηφιοτήτων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής
-
5ο Cholomon Trail 2026: Ορεινός Αγώνας δρόμου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
-
Διοργάνωση τοπικών εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για το καλοκαίρι του 2026
-
Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ενημερωτική Ημερίδα με την ΚΕΕΕ για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από τις επιχειρήσεις












